Hotel de Wadden: Allround Receptionist

Baan als Front Office en Bediening medewerk(st)er op een Waddeneiland, mét woonruimte! Wonen en werken op een unieke locatie, met het strand en bos naast de deur, dat is pas één van de zaken die wij bij Hotel de Wadden, in de dorpsstraat van Vlieland per direct te bieden hebben. Vlieland is een toeristisch eiland met grote witte stranden en een gezellig dorp, met de nodige kroegen. In de zomer wordt het wel Vliebiza genoemd, in de winter is het vooral een plek om met jouw collega’s te genieten van het ons-kent-ons en de gezelligheid. Vlieland heeft ook prachtige natuur, als dit meer jouw ding is.

Publicatiedatum: 23 aug 2019
Vlieland
8899BV
38 - 40 uur
MBO
fulltime
11,00 per uur
bepaalde tijd
MBO

Functie-inhoud

Je bent de eerste die het hotel binnenkomt, je opent de dag, start de receptie op én het ontbijt. Met een lekkere kop koffie neem je vervolgens plaats achter de balie. Je krijgt een telefoontje van de afdeling reserveringen, beantwoord interne en externe e-mails en checkt de eerste gasten uit. Je vraagt met een glimlach hoe het verblijf bevallen is, reageert begripvol op eventuele suggesties en neemt complimenten met een oprechte lach in ontvangst. Gedurende je dienst lopen collega’s en gasten in en uit, waarbij jij precies aanvoelt of een beleefde glimlach of juist een gezellig praatje op z’n plek is. Je staat klaar wanneer de eerste gasten van de boot komen om in te checken. Deze gasten groet je enthousiast en informeer je uitgebreid. Je voelt precies aan wat de gast wilt weten, of dit nu de leukste restaurants in het dorp zijn of de beste surfspots op het eiland. De dag vliegt voorbij en voor je het weet komt de collega voor de volgende dienst al binnenlopen. Nu is het jouw beurt om naar het strand te gaan of de gezellige dorpsstraat te bezoeken.

Wat we van jou verwachten

Omdat deze allround functie een erg verantwoordelijke baan is, zijn wij opzoek naar mensen met ervaring en een passende diploma. Is dit nog steeds dé baan voor jou? Lees dan snel verder!

Wij zoeken namelijk een enthousiaste collega, die samen met andere receptie en F&B collega’s hét gezicht wordt van ons mooie hotel. Iemand die er met zijn of haar sociale skills en representativiteit moeiteloos voor zorgt dat de gasten zich thuis voelen en beschikken over alle relevante informatie. Iemand die het een uitdaging vindt om binnen no-time antwoorden te vinden en te reageren op vragen van gasten en collega’s. En iemand die plezier haalt uit orde scheppen, overzicht houden en snel schakelen, ongeacht hoe druk het is. Oftewel: Een echte allround professional.

De collega die wij zoeken heeft een opleiding MHS of HHS afgerond, op niveau 4. Wij vinden het belangrijk dat je aan kunt tonen dat je eerder vergelijkbaar werk hebt gedaan. Omdat wij vele internationale gasten ontvangen is het van belang dat jouw Engels en Nederland uitstekend is, in woord en geschrift. Als je een andere vreemde taal beheerst is dit voor ons een pré. Hiernaast vragen wij flexibiliteit met betrekking tot je werktijden (voornamelijk ’s ochtends of ’s middags).

Wat we je bieden

Een salaris van minimaal €11,- per uur wanneer je 21 jaar of ouder bent.
De mogelijkheid om in elk Westcord Hotel te overnachten voor maar 25 euro.
Een netto bonus van 250 euro, wanneer je een nieuw personeelslid voor ons vindt.
Collectiviteitskorting op je zorgverzekering.
Gratis reizen naar Vlieland (reiskostenvergoeding).
Een uitdagende en leerzame werkomgeving, in een groeiende hotelgroep.
De mogelijkheid om heel veel leuke mensen te leren kennen.
Zowel parttime als fulltime mogelijkheden.

Wie we zijn

Al doet de naam soms anders vermoeden: WestCord Hotels is een Nederlands familiebedrijf. Het begon allemaal in 1968 toen bakker Emo Westers voor zijn zoon Harry Hotel de Wadden op Vlieland kocht. Dit hotel hebben we nog steeds.

Inmiddels zijn daar in de afgelopen jaren 15 hotels verspreid over Nederland bijgekomen. Wij zijn echter geen hotelverzamelaars, maar hotelier. Wij zijn pas tevreden als we tevreden gasten hebben en daar is alles op gericht. De uitbreiding in aantal hotels en met name de hotels die we nieuw bouwen zien wij als een doorontwikkeling van ons bedrijf.

Informatie sollicitatie

Wilt u reageren op deze vacature? Klik dan op 'solliciteer online' en vul direct het sollicitatieformulier in! Voor vragen kunt u ons via onderstaande gegevens bereiken.

Personeelszaken Westcord Hotels
Telefoon: 0517-433912
E-mail: pz@westcordhotels.nl