Hotel de Wadden: Stage Bediening Vlieland

Lijkt jou een stage bij Hotel de Wadden op Vlieland helemaal geweldig? Dan zijn wij opzoek naar jou!

Publicatiedatum: 12 mrt 2019
Vlieland
8899 BV
38 - 40 uur
MBO
fulltime
bepaalde tijd
MBO

Functie-inhoud

Het is zover, je stage begint bijna en jij bent druk opzoek naar de stage van je dromen. Lijkt jou een stage bij Hotel de Wadden op Vlieland helemaal geweldig? Dan zijn wij opzoek naar jou!

Dit gezellige en eigentijdse familiehotel op Vlieland heeft een warme en persoonlijke sfeer. In het restaurant van Hotel de Wadden kun je smakelijk eten en een stap buiten de deur zijn gezellige terrassen en winkeltjes. De tuin van het hotel grenst aan de Waddenzee. Bossen, duinen en strand liggen op wandelafstand. Hotel de Wadden beschikt over drie F&B outlets, eetcafé ‘t Praethuys, Visrestaurant de Wadden en Zeevaert Bar & Rotisserie bieden je volop de mogelijkheden om veel te leren tijdens je stage.

Kijk op www.westcordculinair.nl voor meer informatie over de restaurants.

Wat we van jou verwachten

Enthousiasme en leergierigheid
Je volgt een relevante opleiding
Je stage duurt minimaal 10 weken

Wat we je bieden

Dagelijks plezier en een onvergetelijke ervaring
Stagevergoeding in overleg
Interne kost en inwoning
Een mooie werkgever op jouw cv
Professionele begeleiding
Flexibiliteit
Voor €25,- per kamer per nacht in een ander WestCord Hotel overnachten

Wie we zijn

Al doet de naam soms anders vermoeden: WestCord Hotels is een Nederlands familiebedrijf. Het begon allemaal in 1968 toen bakker Emo Westers voor zijn zoon Harry Hotel de Wadden op Vlieland kocht. Dit hotel hebben we nog steeds.

Inmiddels zijn daar in de afgelopen jaren 15 hotels verspreid over Nederland bijgekomen. Wij zijn echter geen hotelverzamelaars, maar hotelier. Wij zijn pas tevreden als we tevreden gasten hebben en daar is alles op gericht. De uitbreiding in aantal hotels en met name de hotels die we nieuw bouwen zien wij als een doorontwikkeling van ons bedrijf.

Informatie sollicitatie

Wilt u reageren op deze vacature? Klik dan op 'solliciteer online' en vul direct het sollicitatieformulier in! Voor vragen kunt u ons via onderstaande gegevens bereiken.

Personeelszaken Westcord Hotels
Telefoon: 0517-433912
E-mail: pz@westcordhotels.nl