Weet jij wat schoon is en hou je van aanpakken, kom werken bij Hotel Tatenhove!

Publicatiedatum: 22 feb 2018
12 feb 2018 - 28 feb 2019
Texel
10 - 25 uur
LBO, MBO
fulltime
bepaalde tijd
Startfunctie (weinig ervaring)

Functie-inhoud

Wij zoeken een pittige dame die ons housekeeping team kan komen te versterken. Weet jij wat schoon is en hou je van aanpakken, reageer dan snel en kom werken bij Hotel Tatenhove.

De werkzaamheden bestaan uit het schoonmaken van de vertrekkende en blijvende kamers. het betreft een baan voor in de ochtenduren, het werk is zowel door de week als in de weekenden. Aanvangstijd voor de housekeeping is 08:30, eind tijd is wisselend afhankelijk van het aantal vertrekkende kamers.

Wat we van jou verwachten

Wij zoeken een flexibele teamplayer die weet van aanpakken. Heb jij eigen woon of verblijf op Texel of kun je dagelijks forenzen vanuit Den Helder dan komen we graag met jou in contact. Na een kennismakingsgesprek kunnen we direct een proefochtend inplannen.

Wat we je bieden

Wij bieden een parttime baan voor 10 tot 25 uur per week. Het aantal te werken uren bepalen wij in overleg met jou. Tot eind oktober is er volop werk daarna vooral tijdens de weekenden en schoolvakanties. Bij wederzijdse tevredenheid is een jaarbetrekking mogelijk!

Wie we zijn

Landgoed Hotel Tatenhove is gelegen op één van de mooiste plekjes van Texel. Het hotel is omgeven door natuur en heeft een unieke ligging aan de zuidelijke rand van badplaats “De Koog“. Het strand, het dennenbos, Nationaal park Duinen van Texel, en het centrum van het dorp zijn te voet gemakkelijk te bereiken.

Informatie sollicitatie

Sollicitaties ontvangen wij graag met CV via onderstaand formulier of op info@hoteltatenhove.nl

Voor meer informatie kun je bellen met:
Mevr. Freya Zwennis tel. 0222317274

Sollicitatieformulier

Sollicitatieformulier

Sleep je bestanden hierheen, of klik hier om ze te selecteren Kies bestand
Maximale uploadgrootte: 8MB
Sleep je bestanden hierheen, of klik hier om ze te selecteren Kies bestand
Maximale uploadgrootte: 8MB