Huishouding medewerker (kerstvakantie)

Bijverdienen tijdens de kerstdagen? Voor een vooraanstaand hotel op Ameland zoeken wij medewerkers voor de huishouding voor de periode 20-12 t/m 5-01.

Publicatiedatum: 4 dec 2019
20 dec 2019 - 5 jan 2020
Ameland
9163GN
32 - 40 uur
MBO
fulltime
bepaalde tijd
Midcareer (ervaren)

Functie-inhoud

Wij zoeken collega's voor de housekeeping van een mooi hotel op Ameland! Ben jij netjes, precies, schoon en secuur. Dan hebben wij de ideale vakantiebaan voor jou.

Je gaat aan de slag in een professionele werkomgeving waar het naast hard werken goed verdienen is, veel kan leren en je uiteraard een leuke tijd zult hebben!

Wat we van jou verwachten

Spreekt bovenstaande functie jou aan, lijkt het je leuk om een Waddeneiland te komen werken en kun jij de kerstvakantie komen werken? Dan ontvangen wij graag jouw sollicitatie!

Wat we je bieden

Goede sfeer in een gezellige werkomgeving;
Huisvesting, maaltijden worden verzorgd tegen vergoeding
Een leuke uitdaging op een eiland,
Prima salaris met stipte uitbetaling

Wie we zijn

Waddenvacatures Recruitment heeft banen voor studenten, starters en professionals op de eilanden Texel, Vlieland, Terschelling, Ameland en Schiermonnikoog. Door onze jarenlange ervaring en kennis van de bedrijven op de eilanden hebben wij de baan die jij zoekt vaak zo gevonden. Wij houden daarbij rekening met jouw persoonlijke voorkeuren, salariswens en ervaring en bieden enkel de juiste baan met bijpassende voorwaarden aan.

Informatie sollicitatie

Voor informatie of sollicitaties ontvangen wij jouw reactie graag via onderstaand sollicitatieformulier of per email op info@waddenvacatures.nl