Huishouding medewerker

Steek jij graag de handen uit de mouwen? Solliciteer dan op deze vacature en kom werken in het hechte en gezellige team van dit mooi gelegen en goed aangeschreven Hotel op Ameland!

Publicatiedatum: 24 apr 2018
23 apr 2018 - 1 nov 2018
Ameland
20 - 32 uur
MBO
fulltime
11,50 per uur
bepaalde tijd
Startfunctie (weinig ervaring)

Functie-inhoud

Schoon, schoner, schoonst! Voor de gasten van een Hotel is een schone kamer net zo belangrijk als een gastvrije ontvangst. Het schoonmaak team is daarom één van de waardevolste onderdelen van het personeelsbestand. Zorg jij binnenkort samen met ons voor dat alle gasten naar tevredenheid in het Hotel verblijven? Solliciteer op deze vacature en kom werken in het hechte en gezellige team van dit Hotel!

Als housekeeper / kamermeisje werk je per week vijf dagen van c.a. 5 uren per dag. In deze functie draag je samen met jouw collega's zorg voor de schoonmaak van Hotelkamers en gezamenlijke ruimtes.

Wat we van jou verwachten

Vanwege gebrek aan huisvestingsmogelijkheden zoeken wij bij voorkeur kandidaten die in de gelegenheid zijn voor de werkzaamheden te reizen naar Ameland, bootkosten worden volledig vergoed.

Bij voorkeur heb je ervaring in een vergelijkbare functie. Je bent betrouwbaar en hebt een gezonde werklust.

Wat we je bieden

Wij bieden zowel vast als tijdelijk werk op de Waddeneilanden. Door onze jarenlange ervaring en kennis van de bedrijven op de eilanden hebben wij de baan die jij zoekt vaak zo gevonden. Wij houden daarbij rekening met jouw persoonlijke voorkeuren, salariswens en ervaring en bieden enkel de juiste baan met bijpassende voorwaarden aan.

Wie we zijn

Waddenvacatures Recruitment heeft banen voor studenten, starters en professionals op de eilanden Texel, Vlieland, Terschelling, Ameland en Schiermonnikoog. Door onze jarenlange ervaring en kennis van de bedrijven op de eilanden hebben wij de baan die jij zoekt vaak zo gevonden. Wij houden daarbij rekening met jouw persoonlijke voorkeuren, salariswens en ervaring en bieden enkel de juiste baan met bijpassende voorwaarden aan.

Informatie sollicitatie

Voor informatie of sollicitaties svp reageren via onderstaande link / button

Persoonsgegevens

PDF, DOC, DOCX 8M
GIF, PNG, JPEG 8M

Contactgegevens

Prive Werk
Toevoegen

Ambitie & Beschikbaarheid


CAPTCHA code