Hulpkok Strandpaviljoen (fulltime)

Word jij onze nieuwe rechter en linkerhand in de keuken?

Publicatiedatum: 24 mei 2019
20 mei 2019 - 31 dec 2019
Ameland
9162EV
38 - 40 uur
MBO
fulltime
bepaalde tijd
Startfunctie (weinig ervaring)

Functie-inhoud

Als hulpkok ben je de steun en toeverlaat van onze koks, een ware duizendpoot die er is wanneer je hem nodig hebt en mee kan werken op lunch, voor- en nagerechten. Je draait je hand niet om voor de dagelijkse mise en place en doet het allemaal met veel plezier, waar het kan kijk je de (kook)kunst af van de koks want ja uiteindelijk wil jij ook achter de kachel :-)

Wat we van jou verwachten

We kunnen je vermoeien met een hele waslijst aan wensen en voorkeuren, dat doen we dus lekker niet. Eigenlijk verwachten wij maar één ding en dat is dat je het prachtig vindt om in de keuken te werken.

Wat we je bieden

Wij bieden je een pittige baan als keukenhulp en eerlijk is eerlijk het kan knap hectisch zijn. Daar tegenover staat dat je werkt in de professionele keuken van één van de mooie en goed bezochte strandpaviljoens van Ameland, je werkt in een gemotiveerd maar altijd gezellig team. We bieden een goede beloning en veel mogelijkheden voor creativiteit en ontwikkeling binnen het bedrijf.

Kost en inwoning zijn aanwezig, de kosten hiervoor bedragen c.a. € 30,- per week. Wil jij iedere werkdag afsluiten met dat heerlijke uitzicht op de Noordzee en het strand, solliciteer dan snel!

Wie we zijn

Waddenvacatures Recruitment heeft banen voor studenten, starters en professionals op de eilanden Texel, Vlieland, Terschelling, Ameland en Schiermonnikoog. Met onze jarenlange ervaring en kennis van de bedrijven op de eilanden, vinden wij in een handomdraai de baan die jij zoekt! Daarbij houden we rekening met jouw persoonlijke voorkeuren, salariswens en ervaring. Let’s make a match!

Informatie sollicitatie

Voor informatie of sollicitatie kun je reageren via onderstaand formulier of per email via info@waddenvacatures.nl

[easy-social-share buttons="facebook,twitter,mail" counters=0 style="icon" template="jumbo-retina" point_type="simple"]