Keukenhulp pannenkoekenhuis – De cocksdorp

Zoek jij een leuke baan als keukenhulp op Texel? Dit goed bezochte Texelse pannenkoekenrestaurant is gelegen in een gezellige winkelstraat en staat al jaren bekend om zijn lekkere pannenkoeken en Texelse gastvrijheid.

Publicatiedatum: 13 feb 2019
22 apr 2019 - 1 sep 2019
Texel
1795AA
38 uur
MBO
fulltime
bepaalde tijd
Startfunctie (weinig ervaring)

Functie-inhoud

Als keukenhulp in het pannenkoekenhuis werk je mee tijdens de dagelijkse voorbereidingen en assisteer je de pannenkoekenbakkers. Je bereidt lunchgerechten en assisteert bij het bakken van pannenkoeken. Samen met jouw collega's zorg je voor een nette en schone keuken en springt waar nodig even bij in de afwas.

Steek jij graag je handen uit de mouwen, ben je leergierig en lijkt het je leuk onze koks te assisteren? Wij komen graag met jou in contact!

Wat we van jou verwachten

Bij ons hoef je niet ervaren te zijn om als keukenhulp te werken want wij kunnen je alles leren. Wat wij belangrijk vinden is dat jij met plezier je werkt doet en het leuk vindt om een periode op Texel te komen werken.

Huisvesting is aanwezig, boven de zaak eigen slaapkamer en gemeenschappelijk keuken bad- en woonkamer. Je kunt alle dagen mee eten op de zaak!

Wat we je bieden

Wij bieden een leuke en afwisselende baan met aantrekkelijke variabele werktijden. Ons restaurant is geopend van 11 tot 23 geopend, vrije dagen zijn in overleg en de werktijden zijn als volgt:

  • 11:00 tot 17:00
  • 17:00 tot 23:00
  • 13:00 tot 23:00

Salaris wordt vastgesteld op basis van leeftijd, kennis en kunde. Wij passen de Horeca CAO toe en bieden huisvesting aan tegen een geringe vergoeding.

Wie we zijn

Waddenvacatures Recruitment heeft banen voor studenten, starters en professionals op de eilanden Texel, Vlieland, Terschelling, Ameland en Schiermonnikoog. Met onze jarenlange ervaring en kennis van de bedrijven op de eilanden, vinden wij in een handomdraai de baan die jij zoekt! Daarbij houden we rekening met jouw persoonlijke voorkeuren, salariswens en ervaring. Let’s make a match!

Informatie sollicitatie

Kom jij bij ons op Texel werken? Wij ontvangen graag jouw sollicitatie via onderstaande link/button of per email op info@waddenvacatures.nl