Keukenhulp Texel (fulltime) – De Koog

Zoek jij een leuke baan als keukenhulp? Grijp je kans! Kom werken in de populaire en gezellige badplaats de Koog op het schitterende Texel!

Publicatiedatum: 16 jan 2019
1 apr 2019 - 31 dec 2019
Texel
1796CB
38 - 40 uur
MBO
fulltime
11,50 per uur
bepaalde tijd
Midcareer (ervaren)

Functie-inhoud

Wij verrassen onze gasten graag met smaak, verras jij ons met jouw inzet en enthousiasme in de keuken? Als keukenhulp ben je steun en toeverlaat van onze zelfstandig werkend koks bij de (voor)bereiding van lunch en diner en probeer je zoveel mogelijk te leren door te doen. Je bent van A tot Z betrokken bij de werkzaamheden van de mise en place tot aan doorgeven op de pas. In onze keuken gelden geen rangen of standen, koken is teamwork! Hebben wij jouw aandacht, lees verder en solliciteer!

Wat we van jou verwachten

Jij houdt niet van autoriteit en ander bazig gedoe maar gelooft in samenwerken en goede communicatie op de werkvloer. Jij voelt je in het team als een vis in het water en leert graag on the job, samen maak je er iets moois van! Lokaal, vers, vanaf de basis met oog voor kwaliteit zijn steekwoorden die op onze keuken van toepassing zijn. Zowel ervaren als onervaren kandidaten zijn welkom om te reageren, jouw inzet en plezier in het werk zijn daarbij de belangrijkste schakels tot succes!

Wat we je bieden

Een leuke baan en een prima werksfeer bij een professioneel en goed bezocht restaurant in de badplaats de Koog. Woonruimte in een van de appartementen boven het restaurant is aanwezig!

Wie we zijn

Waddenvacatures Recruitment heeft banen voor studenten, starters en professionals op de eilanden Texel, Vlieland, Terschelling, Ameland en Schiermonnikoog. Door onze jarenlange ervaring en kennis van de bedrijven op de eilanden hebben wij de baan die jij zoekt vaak zo gevonden. Wij houden daarbij rekening met jouw persoonlijke voorkeuren, salariswens & ervaring en bieden enkel de juiste baan met bijpassende voorwaarden aan.

Informatie sollicitatie

Ben jij geknipt voor deze baan? Voor informatie of sollicitaties ontvangen wij jouw reactie graag via onderstaand sollicitatieformulier of per email op info@waddenvacatures.nl