Kok Eetcafé Schiermonnikoog

Sta jij je mannetje in de keuken en ben je toe aan een totaal andere ervaring. Kom dan werken op een van de pareltjes van het noorden, Schiermonnikoog!

Publicatiedatum: 13 jan 2020
1 apr 2020 - 31 okt 2020
Schiermonnikoog
9166SH
38 - 40 uur
MBO
fulltime
bepaalde tijd
Startfunctie (weinig ervaring)

Functie-inhoud

Jij weet van doorpakken. Jouw goede humeur werkt aanstekelijk en jij bedient jouw gasten zowel op de piekmomenten als op de rustige momenten met een glimlach. Je bent niet overal maar je bent daar in de keuken waar het op dat moment nodig is. Jij draait je hand niet om voor een drukke lunch in de keuken en doet alles met veel plezier.

Wij zoeken een gezellige collega die vanaf april tot tenminste eind september (of langer) bij dit leuke horeca bedrijf op Schiermonnikoog kan kan komen werken.

Wat we van jou verwachten

Wij zijn op zoek naar een sociale, gedreven en vriendelijke collega. Staat horeca op jouw lijf geschreven, houd jij van het buitenleven en geniet je van wat Schiermonnikoog jou te bieden heeft? Reageer dan direct! Voldoende ervaring om zelfstandig aan de slag te gaan in onze keuken is prettig maar het is zeker geen vereiste, want wij helpen je graag te groeien in het vak.

Wat we je bieden

Onze opdrachtgever biedt een salaris conform horeca-CAO en huisvesting in de vorm van een eigen kamer met TV en internet. Bevalt het werk jou goed en zie je een toekomst op Schiermonnikoog wel zitten dan bespreken wij graag de mogelijkheden van een jaarcontract.

Wie we zijn

Waddenvacatures Recruitment heeft banen voor studenten, starters en professionals op de eilanden Texel, Vlieland, Terschelling, Ameland en Schiermonnikoog. Met onze jarenlange ervaring en kennis van de bedrijven op de eilanden, vinden wij in een handomdraai de baan die jij zoekt! Daarbij houden we rekening met jouw persoonlijke voorkeuren, salariswens en ervaring. Let’s make a match!

Informatie sollicitatie

Ben jij geknipt voor deze baan? Voor meer informatie of sollicitaties kun je contact opnemen via onderstaande formulier