Kok / keukenmedewerkers – Strandpaviljoen Terschelling

Rock jij de keuken op je blue suèdeshoes? Combineer jij Amerikaanse en Terschellinger producten feilloos tot een swingende smaaksensatie? Kom werken als zelfstandig kok/ keukenmedewerker bij Heartbreak Hotel op de parel van de wadden: Terschelling!

Publicatiedatum: 19 sep 2019
1 okt 2019 - 1 okt 2020
Terschelling
8897HD
38 - 40 uur
MBO
fulltime
bepaalde tijd
MBO

Functie-inhoud

Burning love staat jou op het lijf geschreven! Jij hebt een brandende liefde voor lokale producten en verrassend lekker eten. Met jouw passie voor smaak zet je de gasten in vuur en vlam.

Wat we van jou verwachten

Jij gaat uit je dak met de menukaart en bedenkt regelmatig nieuwe gerechten waarmee je onze gasten verwent.

Wat we je bieden

We bieden een part- of fulltime dienstverband met jaarbetrekking en goed salaris. Er is eventueel woonruimte beschikbaar.

Wie we zijn

Strandpaviljoen Heartbreak Hotel ligt op een van de mooiste plekjes van Nederland! Aan het brede witte Noordzeestrand van Terschelling, aan de rand van natuurreservaat de Boschplaat. Maar Heartbreak Hotel is meer dan een unieke locatie; het is een beleving met een knipoog naar de jaren vijftig en zestig. Het strandpaviljoen is ingericht als Amerikaanse ‘diner’ en uit de boxen schalt muziek van Elvis Presley en Johny Cash. Bij ons combineer je een drankje en lekker eten met het genot van zon, zee en strand!

Informatie sollicitatie

It’s now or never! Een topbaanop een droomlocatie; alles wat jij hoeft te doen is solliciteren! Stuur je sollicitatie naar info@heartbreak-hotel.nl of bel 0562-448634.