Kok / Zelfstandig werkend kok – Schiermonnikoog

Is koken jouw passie kom dan werken op Schiermonnikoog!

Publicatiedatum: 10 dec 2018
1 mrt 2019 - 1 mrt 2020
Schiermonnikoog
9166 LA
32 - 38 uur
MBO
fulltime
11,00 per uur
bepaalde tijd
Midcareer (ervaren)

Functie-inhoud

Ben jij op zoek naar een leuke baan als kok waar jouw creativiteit en passie voor vers en ambacht tot zijn recht komt? Voor een van de leukste restaurants op Schiermonnikoog zoeken wij een ervaren (zelfstandig) kok. In deze keuken wordt uitsluitend gewerkt met verse producten, soepen, sauzen, banket en ijs zo veel mogelijk producten zijn huis gemaakt. Voor de echte vakman/vrouw is dit het bedrijf waar je jouw culinaire hart op kan halen. Het betreft een fulltime functie die tijdelijk of als jaarbetrekking in te vullen is.

Wat we van jou verwachten

Bovenal heb je passie voor het vak. Dit zien wij graag terug in jouw werkervaring en werkhouding.

Wat we je bieden

Wij bieden je een leuke baan, een prima werkplek met kost en inwoning, een aantrekkelijk salaris en uitzicht op een dienstverband voor langere tijd. Het salaris wordt na proefdagen definitief vastgesteld op basis van leeftijd, opleiding, kennis en kunde.

Wie we zijn

Waddenvacatures Recruitment heeft banen voor studenten, starters en professionals op de eilanden Texel, Vlieland, Terschelling, Ameland en Schiermonnikoog. Door onze jarenlange ervaring en kennis van de bedrijven op de eilanden hebben wij de baan die jij zoekt vaak zo gevonden. Wij houden daarbij rekening met jouw persoonlijke voorkeuren, salariswens & ervaring en bieden enkel de juiste baan met bijpassende voorwaarden aan.

Informatie sollicitatie

Voor informatie of sollicitaties ontvangen wij jouw reactie graag via onderstaand sollicitatieformulier of per email op info@waddenvacatures.nl