Leidinggevende bediening Den Burg Texel m/v

Ben jij de collegiale meewerkend leidinggevende die wij zoeken?

Publicatiedatum: 23 apr 2018
16 apr 2018 - 15 apr 2019
Texel
32 - 38 uur
MBO
fulltime
bepaalde tijd
Midcareer (ervaren)

Functie-inhoud

Als leidinggevende bediening ben je het aanspreekpunt voor gasten en collega’s en houd je overzicht. Je bent op de hoogte van alle procedures en werkwijzen binnen het bedrijf en let erop dat deze worden nageleefd. Naast deze leidinggevende rol verwachten we ook dat je meewerkt binnen het bedieningsteam. Voor deze functie is ervaring in de horeca vereist. Het aantal uren is in overleg, zowel fulltime als parttime is mogelijk. We hebben woonruimte beschikbaar en startdatum is in overleg.

Wat we van jou verwachten

Wij zoeken een stressbestendige aanpakker die flexibel inzetbaar is en een leergierige werkhouding heeft.

Wat we je bieden

Catharinahoeve staat bekend als een gemoedelijk restaurant waar de hele familie Hoogenbosch meewerkt. Het was zoon Maarten, in 1974 fulltime in dienst gekomen, die in 1981 Catharinahoeve overnam. Nu is het zijn zoon Joost die de eigenaar is. Opa Ben heeft tot zijn 72ste in de keuken gestaan, terwijl oma de gordijnen en kleedjes maakte en de appeltaarten bakte. Vanwege de populariteit van haar appeltaarten worden deze nog steeds volgens oma’s recept bereid. Daarmee is Catharinahoeve een echt familiebedrijf, dat, als het aan de familie Hoogenbosch ligt, nog lang zo zal voortbestaan.

Wil jij?
-werken in een gezellig team
-Onze gasten blij maken met heerlijk en kwalitatief goed eten
-Goede arbeidsvoorwaarden
-Fijne diensten/werktijden
-Bij gebleken geschiktheid een jaarbetrekking

Dan zijn we op zoek naar jou!

Wie we zijn

Boerderij Eethuis Catharinahoeve is een familiebedrijf en weet daardoor als geen ander het families naar de zin te maken. Aan jong en oud is gedacht. De menukaart biedt keus uit klassieke gerechten, Texelse specialiteiten en pannenkoeken. Voor de kids zijn er speciale gerechten en is er meer dan genoeg speelplek.

Onze rietgedekte boerderij is gelegen aan het bos De Dennen, aan het fietspadennetwerk en vlakbij de weg naar de boot. Daardoor is Boerderij Eethuis Catharinahoeve een perfecte uitvalsbasis voor een kopje koffie met zelfgemaakte appeltaart tijdens een fietstocht, maar ook voor nog snel een hapje voordat de terugreis begint. Onze boerderij is sinds 1965 een restaurant en heeft bijna al die tijd hetzelfde interieur gehouden. Binnen heerst een knusse sfeer, met een knisperende openhaard en herinneringen uit grootmoederstijd.

Informatie sollicitatie

Neem voor meer informatie over deze vacature vrijblijvend contact met ons op of stuur gelijk via onderstaand formulier op per email je sollicitatiebrief en CV naar info@catharinahoeve-texel.nl

Sollicitatieformulier

Sollicitatieformulier

Sleep je bestanden hierheen, of klik hier om ze te selecteren Kies bestand
Maximale uploadgrootte: 8MB
Sleep je bestanden hierheen, of klik hier om ze te selecteren Kies bestand
Maximale uploadgrootte: 8MB