Medewerker bediening Texel (fulltime) – De Koog

Kom werken als bediening medewerker bij het leukste familie restaurant in de Koog!

Publicatiedatum: 16 jan 2019
22 feb 2019 - 4 nov 2019
Texel
1796CH
32 - 40 uur
MBO
fulltime
12,50 per uur
bepaalde tijd
Midcareer (ervaren)

Functie-inhoud

Zoek jij een leuke baan waarin jij jouw spontaniteit optimaal kan benutten? Kom werken als bedieningsmedewerker bij dit reuzegezellige familierestaurant in de Koog! Als medewerker bediening werk je allround, je zorgt voor een warm welkom, neemt bestellingen op en serveert deze aan jouw gasten.

Wat we van jou verwachten

Werkhouding en collegialiteit zijn belangrijker dan diploma's. Ben je gastgericht, heb je affiniteit met de horeca en vind je het boven alles leuk om met mensen om te gaan dan is dit misschien wel jouw volgende baan!

Wat we je bieden

Een leuke baan en een prima werksfeer bij een professioneel en goed bezocht restaurant in de badplaats de Koog. Woonruimte in een van de kamers boven het restaurant is aanwezig! Wij zoeken een collega die het gehele seizoen vanaf februari tot november kan werken.

Ben je op zoek naar een vakantiebaan voor de maanden juni, juli en augustus dan ontvangen wij eveneens graag jouw sollicitatie.

Het in de vacature vermelde salaris van € 12,50 bruto kan worden geboden aan een ervaren medewerker bediening van 23 jaar of ouder.

Wie we zijn

Waddenvacatures Recruitment heeft banen voor studenten, starters en professionals op de eilanden Texel, Vlieland, Terschelling, Ameland en Schiermonnikoog. Door onze jarenlange ervaring en kennis van de bedrijven op de eilanden hebben wij de baan die jij zoekt vaak zo gevonden. Wij houden daarbij rekening met jouw persoonlijke voorkeuren, salariswens en ervaring en bieden enkel de juiste baan met bijpassende voorwaarden aan.

Informatie sollicitatie

Voor informatie of sollicitaties ontvangen wij jouw reactie graag via onderstaand sollicitatieformulier of per email op info@waddenvacatures.nl