Medewerker Bediening weekenden en vakanties

Kom werken op Vlieland! Wij hebben vacatures voor ervaren medewerkers bediening die de weekenden en schoolvakanties lekker willen bijverdienen!

Publicatiedatum: 13 jun 2019
14 jun 2019 - 28 okt 2019
Vlieland
8899BC
16 - 38 uur
friesland
fulltime
bepaalde tijd
Midcareer (ervaren)

Functie-inhoud

Wil jij werken in een leuk team en weet jij wat het inhoudt om in een drukke zaak te werken? Havenpaviljoen De Dining zoekt enthousiaste collega's met voldoende ervaring voor de functie van medewerker bediening.

Wat we van jou verwachten

Je werkt zelfstandig, denkt en handelt proactief en probleemoplossend. Je bent representatief en hebt een zeer gastgerichte en commerciële instelling. Je zorgt ervoor dat je dat jouw vak- productkennis altijd up-to-date is zodat je onze gasten ten allen tijden een tiptop service kan bieden!

Wat we je bieden

Wij bieden een markt conform salaris en een fijne werkplek op een prachtig eiland! Je gaat werken in een leuk en goed team en doet bij ons een dosis werk –en levenservaring op. Wij hebben een zeer goed fooi verdelingssysteem. De uren zijn variabel, dit is afhankelijk van jouw inzetbaarheid in de weekenden, in de schoolvakanties is het uiteraard mogelijk fulltime te werken. Huisvesting kan door ons worden verzorgd.

Wie we zijn

Zoek jij een baan met een prachtig uitzicht? Havenpaviljoen De Dining op Vlieland, nr. 12 van Nederland in de TerrasTop100 in 2016, zoekt keuken- en bedienend personeel voor seizoen 2019! Werken bij De Dining is in vele opzichten niet te onderschatten!

De Dining is een modern bedrijf. We werken graag gestructureerd en zetten de gast op de 1e plaats. Ieder jaar doen wij ons best om een leuk team samen te stellen en gaan wij de uitdaging aan (vaste) gasten te verrassen met nieuwe producten en natuurlijk het altijd fantastische uitzicht over Wereld erfgoed de Wadden.

Informatie sollicitatie

Zoek jij een leuke baan in de bediening? Stuur dan je e-mail via onderstaand formulier of per e-mail aan Jaap Hamstra info@dedining.nl

Kijk ook op www.dedining.nl, IENS.nl of Tripadvisor.com