Medewerker Bediening (september)

Kom werken op Vlieland! Wij hebben een plaats voor een ervaren medewerker bediening die de maand september beschikbaar is!

Publicatiedatum: 20 aug 2019
26 aug 2019 - 1 okt 2019
Vlieland
8899BC
38 - 40 uur
MBO
fulltime
bepaalde tijd
Midcareer (ervaren)

Functie-inhoud

Wil jij werken in een leuk team en weet jij wat het inhoudt om in een drukke zaak te werken? Havenpaviljoen De Dining zoekt een enthousiaste collega met voldoende ervaring voor de functie van medewerker bediening.

Wat we van jou verwachten

Je werkt zelfstandig, denkt en handelt proactief en probleemoplossend. Je bent representatief en hebt een zeer gastgerichte en commerciële instelling. Je zorgt ervoor dat je dat jouw vak- productkennis altijd up-to-date is zodat je onze gasten ten allen tijden een tiptop service kan bieden!

Wat we je bieden

Wij bieden een markt conform salaris en een fijne werkplek op een prachtig eiland! Je gaat werken in een leuk en goed team en doet bij ons een dosis werk –en levenservaring op. Wij hebben een zeer goed fooi verdelingssysteem.

Wie we zijn

Zoek jij een baan met een prachtig uitzicht? Havenpaviljoen De Dining op Vlieland, nr. 12 van Nederland in de TerrasTop100 in 2016, zoekt keuken- en bedienend personeel voor seizoen 2019! Werken bij De Dining is in vele opzichten niet te onderschatten!

De Dining is een modern bedrijf. We werken graag gestructureerd en zetten de gast op de 1e plaats. Ieder jaar doen wij ons best om een leuk team samen te stellen en gaan wij de uitdaging aan (vaste) gasten te verrassen met nieuwe producten en natuurlijk het altijd fantastische uitzicht over Wereld erfgoed de Wadden.

Informatie sollicitatie

Zoek jij een leuke baan in de bediening en kun je de maand september komen werken? Stuur dan je e-mail via onderstaand formulier of per e-mail aan Jaap Hamstra info@dedining.nl

Kijk ook op www.dedining.nl, IENS.nl of Tripadvisor.com