Medewerker ijssalon / bediening

Voor onze ijssalon zijn wij opzoek naar leuke collega's voor de weekenden en schoolvakanties! Heb jij zin een een leuke tijd op Schiermonnikoog, lees dan verder en solliciteer!

Publicatiedatum: 20 apr 2018
27 apr 2018 - 31 okt 2018
Schiermonnikoog
20 - 38 uur
MBO
parttime
bepaalde tijd
Startfunctie (weinig ervaring)

Functie-inhoud

Ben jij opzoek naar een leuke vakantiebaan voor in het weekend om tijdens de zomermaanden extra bij te verdienen? Dan is dit wellicht een leuke functie voor jou! Voor onze ijssalon zijn wij opzoek naar enthousiaste kandidaten die in de weekenden en vakanties beschikbaar zijn om aan de slag te gaan. Ben jij bereid je handen uit de mouwen te steken? Lees dan onderstaande vacature door en solliciteer.Het weer in Nederland zit niet altijd mee. Maar op de dagen dat de zon schijnt en heel Nederland massaal naar het strand gaat is de ijssalon van Ambrosijn een hotspot. Jong en oud zoeken verkoeling. Ambrosijn biedt hun gasten service, klantvriendelijkheid en uiteraard het lekkerste ijs van Schiermonnikoog! Daarom zijn wij opzoek naar gemotiveerde kandidaten die zelfstandig zijn en in het weekend en in vakanties kunnen werken.

De meeste diensten zullen plaatsvinden in de zomervakantie, maar mocht je voor die tijd al beschikbaar zijn is het ook mogelijk om binnenkort al aan de slag te gaan!

Wat we van jou verwachten

  • Werkervaring is geen vereiste;
  • Verantwoordelijkheidsgevoel en zelfstandig kunnen werken;
  • Gastgericht en representatief.

Wat we je bieden

  • Een leuke en gezellige werkplek tijdens de zomermaanden;
  • Een marktconform salaris;
  • Kost en inwoning tegen een geringe vergoeding;
  • Werkervaring bij de leukste ijssalon van Schiermonnikoog.

Wie we zijn

Ambrosijn is een jong en ambitieus horecabedrijf. Wij gaan niet voor doorsnee en gemakkelijk. Wij willen voor onze gasten écht het verschil maken. Of het nu gaat om een ambachtelijk bereid ijsje, een overnachting in een royale hotelsuite of een uitgebreid diner met een bijzondere gastronomische beleving: wij willen onze gasten raken en een unieke ervaring bieden. Dus ben jij iemand, die geniet als anderen genieten? Heb je een dienstverlenende en gastvrije instelling?

Informatie sollicitatie

Solliciteren kan via onderstaand formulier, door een bericht te sturen naar info@ambrosijn.nl, via onze facebook pagina of telefonisch: 0519-720261

Sollicitatieformulier

Sollicitatieformulier

Sleep je bestanden hierheen, of klik hier om ze te selecteren Kies bestand
Maximale uploadgrootte: 8MB
Sleep je bestanden hierheen, of klik hier om ze te selecteren Kies bestand
Maximale uploadgrootte: 8MB