Medewerker receptie, ontbijt en Bar

Voor een hotel op Ameland zoeken wij een leuke collega voor receptie, bar en ontbijt!

Publicatiedatum: 18 jul 2019
12 aug 2019 - 1 aug 2020
Ameland
9163 GL
32 - 38 uur
MBO
fulltime
12,00 per uur
bepaalde tijd
Midcareer (ervaren)

Functie-inhoud

Wij zijn op zoek naar een leuke collega die het team van dit gezellige Hotel kan komen versterken. Het betreft een allround functie waarbij je werkzaamheden zeer variëren en je in alle afdelingen (waaronder housekeeping) van het Hotel werkzaam zal zijn. Tot jouw kerntaken behoren receptiewerk, bedienen van de bar en het verzorgen van het ontbijt voor de hotelgasten. In deze functie leer je het Hotelwezen door en door kennen! Uren kunnen in overleg bepaald worden, er is maximaal 38 uur per week mogelijk.

Wat we van jou verwachten

Wij zoeken een veelzijdige, representatieve medewerker die weet van aanpakken en deze spilfunctie in een middelgroot Hotel als uitdaging ziet. Bij voorkeur heb je al enige ervaring in een soortgelijke functie echter is dit niet noodzakelijk.

Wat we je bieden

Wij bieden je een baan bij één gastvrij Hotel in een gezellige werkomgeving met een aantrekkelijk salaris! Bij voorkeur heb je eigen woon / verblijf op Ameland maar voor een kandidaat van het vaste land zorgen wij voor onderkomen. Voor de juiste kandidaat bieden wij een baan vanaf tenminste half augustus tot november aan. Bij goed gevolg behoort een jaarcontract of vaste aanstelling tot de mogelijkheden.

Wie we zijn

Waddenvacatures Recruitment heeft banen voor studenten, starters en professionals op de eilanden Texel, Vlieland, Terschelling, Ameland en Schiermonnikoog. Met onze jarenlange ervaring en kennis van de bedrijven op de eilanden, vinden wij in een handomdraai de baan die jij zoekt! Daarbij houden we rekening met jouw persoonlijke voorkeuren, salariswens en ervaring. Let’s make a match!

Informatie sollicitatie

Voor informatie of sollicitaties ontvangen wij jouw reactie graag via onderstaand sollicitatieformulier of per email op info@waddenvacatures.nl