Seeduyn: Receptionist

Hou jij van snel schakelen, ben je een professionele hands-on aanpakker en wil je werken op een unieke locatie op Vlieland? Pak deze kans!

Publicatiedatum: 18 jan 2019
Vlieland
8899BV
32 - 40 uur
MBO
fulltime
bepaalde tijd
Midcareer (ervaren)

Functie-inhoud

Wij zijn per 1 maart 2019 op zoek naar een enthousiaste Front Office medewerker (FT).

Aan de Front Office ben je, samen met je collega’s, het gezicht van WestCord Strandhotel Seeduyn. Vanaf het moment dat je onze gasten verwelkomt tot het moment dat zij weer vertrekken, ben jij hun eerste aanspreekpunt binnen het hotel. Je verleent hen service met een glimlach!Daarnaast zul je veel te maken hebben met de afdeling Reserveringen en hier ook bij ondersteunen.

Wat we van jou verwachten

Je bent een persoon die zelfstandig en nauwkeurig kan werken, verantwoordelijkheid neemt en leergierig is om nieuwe dingen te leren en te ontdekken. Het overtreffen van verwachtingen van onze gasten zit in je DNA. Je bent in staat om op een professionele manier de wensen van de gasten te achterhalen en daaraan tegemoet komen. Dat kan inhouden dat je hen informatie over het eiland moet geven, maar ook het behandelen van suggesties van onze gasten. Het credo “don’t be a tourist, be a local” is op je lijf geschreven. Verder beantwoord je binnenkomend telefoonverkeer en e-mail en onderhoud je goed contact met je collega’s om ervoor te zorgen dat alle werkzaamheden in het hotel en om onze gasten heen naar behoren verlopen.

Wie zoeken wij?
Om je te kunnen onderscheiden als medewerker Front Office beschik je over de volgende kennis, vaardigheden en competenties:
•Je bent in het bezit van een afgeronde MHS of HHS opleiding (niveau 4);
•Je beschikt over aantoonbare en vergelijkbare werkervaring;
•Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal uitstekend in woord en geschrift;
•Het beheersen van een andere vreemde taal geniet de voorkeur;
•Je bent flexibel in je werktijden (ochtend, avond en indien noodzakelijk nacht);
•Je bent representatief en communicatief en sociaal vaardig;
•Je bent accuraat, hebt gevoel voor kwaliteit en bent daarnaast in staat met een helikopterview je werkzaamheden en die van je collega’s te overzien;
•Gastgerichtheid, gevoel voor commercie en stressbestendigheid zijn voor jou vanzelfsprekend!

Wat we je bieden

•Een uitdagende en collegiale werkomgeving in een groeiende en dynamische hotelgroep
•Een markt conform salaris,
•Medewerker tarief in alle WestCord hotels
•Collectiviteit zorgverzekering
•Woonruimte, intern of eventueel extern.

Wie we zijn

Al doet de naam soms anders vermoeden: WestCord Hotels is een Nederlands familiebedrijf. Het begon allemaal in 1968 toen bakker Emo Westers voor zijn zoon Harry Hotel de Wadden op Vlieland kocht. Dit hotel hebben we nog steeds.

Inmiddels zijn daar in de afgelopen jaren 15 hotels verspreid over Nederland bijgekomen. Wij zijn echter geen hotelverzamelaars, maar hotelier. Wij zijn pas tevreden als we tevreden gasten hebben en daar is alles op gericht. De uitbreiding in aantal hotels en met name de hotels die we nieuw bouwen zien wij als een doorontwikkeling van ons bedrijf.

Informatie sollicitatie

Wilt je reageren op deze vacature? Klik dan op 'solliciteren' en vul direct het sollicitatieformulier in! Voor vragen kunt u ons via onderstaande gegevens bereiken.

Personeelszaken Westcord Hotels
Telefoon: 0517-433912
E-mail: pz@westcordhotels.nl