Medewerkers bediening – Strandpaviljoen Terschelling

Ben jij in je element temidden van zon, zee en strand? Kom werken in de bediening van strandpaviljoen Heartbreak Hotel op het mooiste plekje van Nederland!

Publicatiedatum: 19 sep 2019
23 sep 2019 - 30 sep 2020
Terschelling
8897HD
38 - 40 uur
MBO
fulltime
bepaalde tijd
Startfunctie (weinig ervaring)

Functie-inhoud

Elvis is still alive and kicking! Als medewerker in de bediening weet jij de legende van ‘the King of Rock’in leven te houden. Je creëert een onvergetelijke beleving voor onze gast met jouw enthousiasme en gevoel voor gastvrijheid.

Wat we van jou verwachten

Een bezoek aan Heartbreak Hotel levert geen gebroken hart op. Door jouw open en gastvrije uitstraling voelt de gast zich direct thuis. Er ontgaat jou niets en je zorgt dat het de gast aan niets ontbreekt. Wanneer nodig, zet jij nét even dat stapje extra.

Wat we je bieden

We bieden een part- of fulltime dienstverband met jaarbetrekking en goed salaris. Er is eventueel woonruimte beschikbaar.

Wie we zijn

Strandpaviljoen Heartbreak Hotel ligt op een van de mooiste plekjes van Nederland! Aan het brede witte Noordzeestrand van Terschelling, aan de rand van natuurreservaat de Boschplaat. Maar Heartbreak Hotel is meer dan een unieke locatie; het is een beleving met een knipoog naar de jaren vijftig en zestig. Het strandpaviljoen is ingericht als Amerikaanse ‘diner’ en uit de boxen schalt muziek van Elvis Presley en Johny Cash. Bij ons combineer je een drankje en lekker eten met het genot van zon, zee en strand!

Informatie sollicitatie

Kun je de voetjes niet stil houden bij het lezen van deze vacature? Let’s rock ’n roll! Stuur je sollicitatie naar info@heartbreak-hotel.nl of bel naar 0562-448634.