Noordsee: Stage Bediening

Lijkt jou een stage bij Hotel Noordsee op Ameland helemaal geweldig? Dan zijn wij opzoek naar jou!

Publicatiedatum: 15 apr 2019
Ameland
9163GN
38 - 40 uur
MBO
fulltime
bepaalde tijd
Startfunctie (weinig ervaring)

Functie-inhoud

Het is zover, je stage begint bijna en jij bent druk opzoek naar de stage van je dromen. Lijkt jou een stage bij Hotel Noordsee op Ameland helemaal geweldig? Dan zijn wij opzoek naar jou!

Als allround F&B stagiair(e) bij Noordsee zul je werkzaam zijn in verschillende afdelingen van het hotel, zoals het restaurant, room service, vergaderzalen en de bar. Op deze manier krijg jij de mogelijkheid om in een korte tijd veel te kunnen leren.

Een stage bij hotel Noordsee bestaat uit de uitvoering van de dagelijkse werkzaamheden in het restaurant. Taken waar jij je mee bezig gaat houden zijn onder andere ontbijt, lunch, en diner. Daarnaast werk je aan de verzorging van vergaderingen en roomservice.

Wat we van jou verwachten

Je volgt een relevante opleiding BOL of BBL
Je stage duurt minimaal 10 weken

Wat we je bieden

Dagelijks plezier en een onvergetelijke ervaring
Stagevergoeding
Interne kost en inwoning
Je bootkaart wordt vergoed
Een mooie werkgever op jouw cv
Professionele begeleiding
Flexibiliteit
Voor €25,- per kamer per nacht in een ander WestCord Hotel overnachting

Wie we zijn

Al doet de naam soms anders vermoeden: WestCord Hotels is een Nederlands familiebedrijf. Het begon allemaal in 1968 toen bakker Emo Westers voor zijn zoon Harry Hotel de Wadden op Vlieland kocht. Dit hotel hebben we nog steeds.

Inmiddels zijn daar in de afgelopen jaren 15 hotels verspreid over Nederland bijgekomen. Wij zijn echter geen hotelverzamelaars, maar hotelier. Wij zijn pas tevreden als we tevreden gasten hebben en daar is alles op gericht. De uitbreiding in aantal hotels en met name de hotels die we nieuw bouwen zien wij als een doorontwikkeling van ons bedrijf.

Informatie sollicitatie

Wilt u reageren op deze vacature? Klik dan op 'solliciteer online' en vul direct het sollicitatieformulier in! Voor vragen kunt u ons via onderstaande gegevens bereiken.

Personeelszaken Westcord Hotels
Telefoon: 0517-433912
E-mail: pz@westcordhotels.nl