Noordsee: Medewerker Receptie

Omdat medewerk(st)er Front Office een erg verantwoordelijke baan is, zijn wij opzoek naar mensen met ervaring en een passende diploma. Is dit nog steeds dé baan voor jou? Lees dan snel verder!

Publicatiedatum: 19 aug 2019
Ameland
9163GN
32 - 40 uur
MBO
parttime
bepaalde tijd
Midcareer (ervaren)

Functie-inhoud

Wij zoeken namelijk een enthousiaste collega, die samen met andere receptiecollega’s hét gezicht wordt van ons mooie hotel. Iemand die er met zijn of haar sociale skills en representativiteit moeiteloos voor zorgt dat de gasten zich thuis voelen en beschikken over alle relevante informatie. Iemand die het een uitdaging vindt om binnen no-time antwoorden te vinden en te reageren op vragen van gasten en collega’s. En iemand die plezier haalt uit orde scheppen, overzicht houden en snel schakelen, ongeacht hoe druk het is. Oftewel: Een echte Front Office professional.

Wat we van jou verwachten

De collega die wij zoeken heeft een opleiding MHS of HHS afgerond, op niveau 4. Wij vinden het belangrijk dat je aan kunt tonen dat je eerder vergelijkbaar werk hebt gedaan. Omdat wij vele internationale gasten ontvangen is het van belang dat jouw Engels en Nederland uitstekend is, in woord en geschrift. Als je een andere vreemde taal beheerst is dit voor ons een pré. Hiernaast vragen wij flexibiliteit met betrekking tot je werktijden (voornamelijk ’s ochtends of ’s middags).

Wat we je bieden

Wonen en werken op een unieke locatie, met het strand en bos naast de deur, dat is pas één van de zaken die wij te bieden hebben. Verder bieden wij onder andere:

Een salaris van
De mogelijkheid om in elk Westcord Hotel te overnachten voor maar 25 euro.
Een netto bonus van 250 euro, wanneer je een nieuw personeelslid voor ons vindt.
Collectiviteitkorting op je zorgverzekering.
Gratis reizen naar Ameland (reiskostenvergoeding).
Een uitdagende en leerzame werkomgeving, in een groeiende hotelgroep.
De mogelijkheid om heel veel leuke mensen te leren kennen.

Wie we zijn

Hotel Noordsee zoekt een medewerker Front Office. Het Westcord Hotel op Ameland ligt aan de Strandweg, ten noorden van het dorp Nes. Op nog geen kilometer afstand van het hotel ligt het Noordzeestrand.

Informatie sollicitatie

Wilt u reageren op deze vacature? Klik dan op 'solliciteer online' en vul direct het sollicitatieformulier in! Voor vragen kunt u ons via onderstaande gegevens bereiken.

Personeelszaken Westcord Hotels
Telefoon: 0562-452663
Fax: 0562-452664
E-mail: pz@westcordhotels.nl