Noordsee: Ontbijt medewerker Ameland

Heb jij net als wij een punctuele, flexibele, vroege vogel, met een vrolijke inslag? Ons ontbijtteam zoekt fulltime versterking, je kunt al snel beginnen!

Publicatiedatum: 14 okt 2019
Ameland
9163 GN
20 - 32 uur
MBO
fulltime
bepaalde tijd
Startfunctie (weinig ervaring)

Functie-inhoud

Je bent verantwoordelijk voor zowel het opzetten van het ontbijt buffet als de voorbereiding in de keuken, gasttevredenheid en kwaliteit van dienstverlening. Je bent een vroege vogel en het gezicht van WestCord Hotel Noordsee op Ameland. Vanaf het moment dat je onze gasten verwelkomt tot het moment dat zij weer vertrekken, ben jij hun eerste aanspreekpunt binnen het ontbijt. Je verleent hen een service met een glimlach!

Je bent een persoon die zelfstandig een dienst kan leiden, verantwoordelijkheid neemt en leergierig is om nieuwe dingen te leren en te ontdekken. Je bent een persoon die het leuk vind om af en toe in de keuken te staan en doet een stapje extra voor onze gasten.

Het overtreffen van verwachtingen van onze gasten zit in je DNA. Je bent in staat om op een professionele manier de wensen van de gasten te achterhalen en daaraan tegemoet komen. Dat kan inhouden dat je hen informatie over het eiland moet geven, maar ook het behandelen van suggesties van onze gasten. Het credo “don’t be a tourist, be a local” is op je lijf geschreven

Wat we van jou verwachten

Gastvrijheid staat bij jou hoog in het vaandel;
Je vindt dat een goed ontbijt wonderen kan doen aan het begin van de dag;
Je bent flexibel inzetbaar;
Je bent flexibel inzetbaar;
Je bent energiek en hebt gevoel voor humor;
Je spreekt zowel Nederlands als Engels, en Duits is een pré.
Je bent een echte teamplayer.

Wat we je bieden

Een dynamische en internationale werkomgeving op het mooie eiland Ameland;
Een afwisselende functie in een prettige en collegiale sfeer;
Bij goed functioneren diverse doorgroeimogelijkheden binnen de keten WestCord;
Goede secundaire arbeidsvoorwaarden m.b.t. ANW en pensioen;
Aantrekkelijke personeelskorting bij overnachting in één van onze hotels;
Aantrekkelijke personeelskorting bij overnachting in één van onze hotels;
Interne kost en inwoning;
Teamuitjes en een bruisend jaarlijks personeelsfeest!

Wie we zijn

Al doet de naam soms anders vermoeden: WestCord Hotels is een Nederlands familiebedrijf. Het begon allemaal in 1968 toen bakker Emo Westers voor zijn zoon Harry Hotel de Wadden op Vlieland kocht. Dit hotel hebben we nog steeds.

Inmiddels zijn daar in de afgelopen jaren 15 hotels verspreid over Nederland bijgekomen. Wij zijn echter geen hotelverzamelaars, maar hotelier. Wij zijn pas tevreden als we tevreden gasten hebben en daar is alles op gericht. De uitbreiding in aantal hotels en met name de hotels die we nieuw bouwen zien wij als een doorontwikkeling van ons bedrijf.

Informatie sollicitatie

Wilt u reageren op deze vacature? Klik dan op 'solliciteer online' en vul direct het sollicitatieformulier in! Voor vragen kunt u ons via onderstaande gegevens bereiken.

Personeelszaken Westcord Hotels
Telefoon: 0562-452663
Fax: 0562-452664
E-mail: pz@westcordhotels.nl