Ontbijt medewerker Hotel (huisvesting aanwezig)

Heerlijk genieten van het eiland Vlieland dat wil jij toch ook? Met een baan als ontbijt medewerker voor dit gezellige hotel hou je vrije tijd over om te genieten van alles wat Vlieland biedt. Ben jij die vroege vogel die wij zoeken, waar wacht je nog op... kom naar Vlieland!

Publicatiedatum: 13 jun 2019
14 jun 2019 - 31 okt 2019
Vlieland
8899 BP
30 - 36 uur
MBO
fulltime
bepaalde tijd
Midcareer (ervaren)

Functie-inhoud

Als medewerker ontbijt zorg je er samen met jouw collega's voor dat er iedere ochtend een lekker en tot in de puntjes verzorgd ontbijt klaar staat voor de gasten.

Wij zoeken een medewerker die per direct tot eind oktober kan komen werken, het hotel zorgt voor kost en inwoning!

Wat we van jou verwachten

Wij zoeken een fijne collega die net als ons houdt van een goed ontbijt en dit met de nodige zorg en gastvrijheid voor onze gasten kan verzorgen.

Wat we je bieden

Een leuke parttime baan bij één van de mooie Hotels die Vlieland telt. Je gaat werken binnen een jong team dus naast een leuke baan ben je verzekerd van veel gezelligheid in je vrije tijd! Huisvesting is aanwezig!

Wie we zijn

Waddenvacatures Recruitment heeft banen voor studenten, starters en professionals op de eilanden Texel, Vlieland, Terschelling, Ameland en Schiermonnikoog. Met onze jarenlange ervaring en kennis van de bedrijven op de eilanden, vinden wij in een handomdraai de baan die jij zoekt! Daarbij houden we rekening met jouw persoonlijke voorkeuren, salariswens en ervaring. Let’s make a match!

Informatie sollicitatie

Heb jij interesse in deze baan solliciteer dan via onderstaande button of neem direct contact op met:

Lars Dirk Visser
tel. 06 1006 2067