Schylge: Stage F&B WestCord Hotel

Een leuke F&B stage? Westcord Hotel Schylge!

Publicatiedatum: 15 apr 2019
Terschelling
881 ED
38 - 40 uur
MBO
fulltime
bepaalde tijd
Stage

Functie-inhoud

Als allround F&B stagiair(e) bij WestCord Hotel Schylge zul je worden ingezet in de verschillende F&B outlets van Hotel Schylge: bar, restaurant, room service en vergaderzalen. Hierdoor heb je de mogelijkheid om in korte tijd veel te kunnen leren.

In alle gevallen zorg je voor een tevreden gast waarbij je waar mogelijk zijn of haar verwachtingen probeert te overtreffen.

Tijdens deze stage krijg je alles te zien en te leren op F&B gebied. Staat de gast bij jou op nummer één? Ben jij de gastheer/gastvrouw in spé?

Lijkt het jou gaaf om nabij het strand te werken ? Dan is Terschelling de plek om je stage te volbrengen!

Wat we van jou verwachten

Spreekt jou deze stageplek aan, en vind je het leuk om in een internationale omgeving te werken? Beschik je daarnaast over mensenkennis en humor en ben je gastvrij, reageer dan direct!

Wat we je bieden

Belangrijk: Dit is een stage, alleen reageren als je een relevante opleiding volgt s.v.p.! Ook vragen wij een minimale stage duur van 10 weken.

Wie we zijn

Al doet de naam soms anders vermoeden: WestCord Hotels is een Nederlands familiebedrijf. Het begon allemaal in 1968 toen bakker Emo Westers voor zijn zoon Harry Hotel de Wadden op Vlieland kocht. Dit hotel hebben we nog steeds.

Inmiddels zijn daar in de afgelopen jaren 15 hotels verspreid over Nederland bijgekomen. Wij zijn echter geen hotelverzamelaars, maar hotelier. Wij zijn pas tevreden als we tevreden gasten hebben en daar is alles op gericht. De uitbreiding in aantal hotels en met name de hotels die we nieuw bouwen zien wij als een doorontwikkeling van ons bedrijf.

Informatie sollicitatie

Sollicitaties ontvangen wij graag via onderstaand formulier of per email.

Voor vragen kun je bellen of e-mailen naar:
Personeelszaken Westcord Hotels
Telefoon: 0562-452663
E-mail: pz@westcordhotels.nl