Seeduyn: FB Manager

Tussen de tafels, achter de bar en in de keuken ben jij als F&B manager op je best.

Publicatiedatum: 22 aug 2019
Vlieland
8899BV
38 - 40 uur
MBO
fulltime
bepaalde tijd
Midcareer (ervaren)

Functie-inhoud

Jij vindt jezelf een echte horeca man of vrouw, een gastheer of -vrouw pur sang! Tussen de tafels, achter de bar en in de keuken ben jij als F&B manager op je best. Maar ook administratief sta jij je mannetje (of vrouwtje). Leidinggeven aan een jong dynamisch team? Dan ben je helemaal in je element! Ben jij de enthousiaste F&B Manager die altijd het beste uit zijn of haar mensen haalt. Kom dan bij ons!

Nieuwe concepten, andere processen, een scherpere begroting… je bent altijd in de weer met de afdeling en denkt graag na over verbeteringen en optimalisaties. Dat je afdeling loopt als een trein is voor jou namelijk vanzelfsprekend. Je daagt jezelf en je team daarom graag uit. Je zoekt naar mogelijkheden om het nóg beter te doen.

Herken je jezelf in deze omschrijving? Kom dan eens kennismaken bij Strandhotel Seeduyn, naast huisvesting hebben wij ook de perfecte baan voor jou!

Wat we van jou verwachten

Hogere Hotelschool of een relevant hbo-diploma.
Je hebt minimaal 3 jaar allround aantoonbare managementervaring in een F&B organisatie.
Je bent een echte people manager.
Oprecht gastgericht.
Helikopterview met oog voor detail.
Vloeiend Nederlands en Engels. Duits is een pre.
Sterk commercieel en analytisch inzicht.
Ruime ervaring met social media.
Communicatief sterk, jij staat stevig in je schoenen!
Proactief en een hands-on mentaliteit.

Wat we je bieden

Een uitdagende en afwisselende functie in een prettige en collegiale werkomgeving in een groeiende hotelgroep.
Een tijdig salaris volgens de CAO normen (tussen 2500 euro en de 3300 euro bruto naar gelang de ervaring), daarnaast bouw je ook nog vakantie uren en vakantiegeld op.
Naast het salaris, dat altijd op tijd gestort wordt, biedt WestCord Hotels nog meer toffe dingen aan, zoals: slapen met korting bij WestCord hotels // reiskostenvergoeding // interne trainingen van onze eigen Hospitality trainster // een medewerkers bonus wanneer jij een nieuwe collega aandraagt // ieder jaar een groot personeelsfeest op een toffe locatie.
Het werken bij WestCord Hotels blijft o.a. interessant en uitdagend door het hotel met veel charme en uitdagingen. Je voelt je ‘part of the family’!
Doorgroei mogelijkheden binnen WestCord.

Wie we zijn

Al doet de naam soms anders vermoeden: WestCord Hotels is een Nederlands familiebedrijf. Het begon allemaal in 1968 toen bakker Emo Westers voor zijn zoon Harry Hotel de Wadden op Vlieland kocht. Dit hotel hebben we nog steeds.

Inmiddels zijn daar in de afgelopen jaren 15 hotels verspreid over Nederland bijgekomen. Wij zijn echter geen hotelverzamelaars, maar hotelier. Wij zijn pas tevreden als we tevreden gasten hebben en daar is alles op gericht. De uitbreiding in aantal hotels en met name de hotels die we nieuw bouwen zien wij als een doorontwikkeling van ons bedrijf.

Informatie sollicitatie

Sollicitaties ontvangen wij graag via onderstaand formulier of per email.

Voor vragen kun je bellen of e-mailen naar:
Personeelszaken Westcord Hotels
Telefoon: 0562-452663
E-mail: pz@westcordhotels.nl