Seeduyn: Stage F&B Vlieland

Tijdens deze stage krijg je alles te zien en te leren op F&B gebied. Staat de gast bij jou op nummer één? Ben jij de gastheer/gastvrouw in spé? Dan is Vlieland de plek om je stage te volbrengen!

Publicatiedatum: 19 aug 2019
Vlieland
8899 BV
32 - 38 uur
MBO
fulltime
bepaalde tijd
Startfunctie (weinig ervaring)

Functie-inhoud

Lijkt het jou gaaf om nabij het strand te werken bij Strandhotel Seeduyn of op het strand in een compleet nieuw Strandpaviljoen 't Badhuys op Vlieland, afgelopen zomer benoemd tot beste strandpaviljoen van Nederland! Dan is Vlieland de plek om je stage te volbrengen!

Strandhotel Seeduyn beschikt over 94 kamers, een restaurant en vergaderzalen. Als allround F&B stagiair(e) bij Strandhotel Seeduyn zul je werkzaam zijn in verschillende afdelingen van het hotel, zoals het restaurant, room service, vergaderzalen en de bar. Op deze manier krijg jij de mogelijkheid om in een korte tijd veel te kunnen leren.

Een stage bij hotel Seeduyn bestaat uit de uitvoering van de dagelijkse werkzaamheden in het restaurant. Taken waar jij je mee bezig gaat houden zijn onder andere ontbijt, lunch, en diner. Daarnaast werk je aan de verzorging van vergaderingen en roomservice.

Tot jouw taken behoren o.a.

Wat we van jou verwachten

Tot jouw taken behoren:
het uitvoeren van de dagelijkse werkzaamheden in restaurant (zowel ontbijt, lunch als diner), bar, banqueting (verzorgen van vergaderingen, cursussen etc.) en roomservice teneinde tot een optimale gasten service te komen;
het zorgen voor een vlotte & correcte bediening/verzorging binnen de diverse F&B afdelingen;

Wat we je bieden

Belangrijk: Dit is een stage, alleen reageren als je een relevante opleiding volgt s.v.p.! Ook vragen wij een minimale stage duur van 10 weken.

Wie we zijn

Al doet de naam soms anders vermoeden: WestCord Hotels is een Nederlands familiebedrijf. Het begon allemaal in 1968 toen bakker Emo Westers voor zijn zoon Harry Hotel de Wadden op Vlieland kocht. Dit hotel hebben we nog steeds.

Inmiddels zijn daar in de afgelopen jaren 15 hotels verspreid over Nederland bijgekomen. Wij zijn echter geen hotelverzamelaars, maar hotelier. Wij zijn pas tevreden als we tevreden gasten hebben en daar is alles op gericht. De uitbreiding in aantal hotels en met name de hotels die we nieuw bouwen zien wij als een doorontwikkeling van ons bedrijf.

Informatie sollicitatie

Spreekt jou één van deze super leuke afwisselende F&B stageplaatsen je aan, en vind je het leuk om in een internationale omgeving te werken? Beschik je daarnaast over mensenkennis en humor en ben je gastvrij, reageer dan direct! Geef duidelijk aan welke stageplek je voorkeur heeft; Strandhotel Seeduyn of Strandpaviljoen Het Badhuys.