Snackbar Medewerker (m/v) Vlieland

Kom werken op Vlieland! Snackbar Ketelbinkie (onderdeel van de Dining) zoekt een zelfstandige medewerker!

Publicatiedatum: 20 apr 2018
16 apr 2018 - 9 sep 2018
Vlieland
36 - 40 uur
MBO
fulltime
bepaalde tijd
Startfunctie (weinig ervaring)

Functie-inhoud

Voor onze kleine snackbar, AnyTyme Ketelbinkie, zoeken wij een medewerker die ervaring heeft in het werken in een snackbar/lunchroom.

Je neemt bestellingen aan en rekent af. Je maakt o.a. snacks, friet en ijsjes. Verder zorg je voor een goede hygiëne en controleert waar nodig is. Gastgerichtheid en vriendelijkheid staat bij ons bovenaan. Ketelbinkie heeft een beperkt assortiment, maar heeft een te maken met grote piekdrukte in het hoogseizoen.

Huisvesting wordt door ons verzorgd.

Wat we van jou verwachten

In het voorseizoen run je de snackbar zelfstandig, daarom verwachten wij dat je je verantwoordelijkheden kent. Verder ben je pro-actief, hygiënisch en werk je netjes. Je bent representatief, gastgericht en gastvriendelijk.

Wat we je bieden

Wij bieden een fijne werkplek in een goed en gezellig team op een prachtig eiland in een unieke omgeving aan de haven van Vlieland. Bij de Dining werken we met een goed fooi verdelingssysteem.

Wie we zijn

Zoek jij een baan met een prachtig uitzicht? De Dining op Vlieland zoekt keuken- en bedienend personeel voor seizoen 2018! Havenpaviljoen De Dining te Vlieland; nr. 12 van Nederland in de TerrasTop100 in 2016. Vanuit het restaurant en het grote terras heb je een adembenemend uitzicht over ons Werelderfgoed De Wadden.

De Dining is een modern bedrijf met een goede prijs/kwaliteit verhouding en werken daarom graag met goede en verse producten, want kwaliteit en smaak is belangrijk! In het gehele bedrijf werken we gestructureerd en gastgericht. Ieder seizoen gaan wij de uitdaging aan (vaste) gasten te verrassen met nieuwe dingen.

Informatie sollicitatie

Zoek jij een leuke baan op Vlieland? Stuur dan je e-mail via onderstaand formulier of per e-mail aan Jaap Hamstra info@dedining.nl

Sollicitatieformulier

Sollicitatieformulier

Sleep je bestanden hierheen, of klik hier om ze te selecteren Kies bestand
Maximale uploadgrootte: 8MB
Sleep je bestanden hierheen, of klik hier om ze te selecteren Kies bestand
Maximale uploadgrootte: 8MB