Sous Chef (m/v) Texel

Heb jij een passie voor koken, vindt je het leuk om medewerkers te coachen en zoek je een afwisselende baan in de horeca? Lees dan verder…

Publicatiedatum: 8 mrt 2018
1 feb 2018 - 31 jan 2018
Texel
32 - 38 uur
MBO
fulltime
bepaalde tijd
Midcareer (ervaren)

Functie-inhoud

Als Sous Chef ben je medeverantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken en de optimale kwaliteit én kwantiteit binnen de keuken. Om dit te bereiken ben je een doener die anderen inspireert en motiveert maar ook een denker die streeft naar verbeteringen.

Je werkzaamheden bestaan onder andere uit het leiden, begeleiden en coachen van collega's, dit om optimale resultaten te behalen. Je draagt zorg voor een optimale gastenbenadering en klachtafhandeling en een juiste uitvoering van de werkzaamheden en bewaakt de optimale kwaliteit en presentatie van gerechten.

Je geeft uitvoering aan de mise en place, produceert koude en warme gerechten en items volgens vastgestelde receptuur, doet menusuggesties en stelt nieuwe recepturen op. Je zorgt voor een optimale hygiëne in de keuken, doet dagverse bestellingen, houdt de dag voorraad op peil en controleert de takenboeken van leerling-koks. Ten behoeve van de kwaliteitsverbetering lever je nieuwe ideeën aan en signaleer je commerciële kansen voor Paal 17.

Wat we van jou verwachten

Jij bent creatief, hebt passie voor het vak en stelt hoge eisen aan de kwaliteit van je werk en bezit aantoonbare kennis en ervaring van alle kooktechnieken.

• Je hebt een afgeronde koksopleiding
• Je hebt leidinggevende ervaring in soortgelijke functie
• Je bent in het bezit van HACCP en bij voorkeur ook het leermeesterdiploma
• Je bent een echte coach en motivator
• Je bent representatief, enthousiast, collegiaal, gastgericht, stressbestendig en flexibel
• Je bent bereid om op wisselende tijden en dagen te werken

Wat we je bieden

Wij bieden een uitdagende functie voor een getalenteerde zelfstandig werkend kok in een organisatie waarin gastvrijheid voorop staat. Een baan waarin creativiteit en eigen inbreng wordt gewaardeerd.

• Een unieke werkomgeving
• Een afwisselende baan in een gezellig team
• Een fulltime functie met een passend salaris conform HorecaCAO
• Bij gebleken geschiktheid kans op jaarbetrekking
• Goede arbeidsvoorwaarden

Wie we zijn

Werken bij een bruisend horeca bedrijf waar altijd wat te beleven valt? Paal 17 is op zoek naar leuke collega’s met een voorliefde voor de horeca!

Proeven van de zomer, je doet het bij Paal 17 Zomers op Texel. Zachte loungemuziek, een trendy interieur, lekkere cocktails en wereldgerechten op de kaart, dat is Zomers! Zomers staat vanaf eind maart tot oktober op Paal 17. Hier proef je altijd een relaxt en zomers sfeertje, verleidelijk genoeg om tot ver ná zonsondergang te vertoeven.

Genieten van Texel doe je natuurlijk aan zee, om precies te zijn bij Paal 17 Aan Zee. We hadden geen treffendere naam kunnen bedenken voor ons duurzame paviljoen. Een dagje strand is hier ongeacht het seizoen een succes. Eyecatchers zijn de robuuste bar en de life cooking die in de winter wordt omgetoverd tot winterbakkerij waar de lekkerste taarten, wafels, crêpes en poffertjes worden bereid.

Onze paviljoens op het Texelse strand zijn bij uitstek geschikt voor feesten of partijen. Met onze prachtige foodtruck en heus mini paviljoen verzorgen wij uw feest of partij met een vleugje zomers aan zee nu ook op locatie.

Informatie sollicitatie

Herken jij je in deze vacature en wil je graag reageren. Stuur ons een gemotiveerde sollicitatiebrief met CV via onderstaande sollicitatiebutton of naar: info@paal17.com

LET OP! Wij reageren ALTIJD op sollicitaties maar komt onze email wel eens in de spambox terecht, dit voornamelijk bij gebruikers van een Gmail of Hotmail/Live account. Mocht je na enkele dagen nog niets van ons hebben gehoord, kijk dan even in je spambox want er is een grote kans dat ons antwoord daar te vinden is!

Sollicitatieformulier

Sollicitatieformulier

Sleep je bestanden hierheen, of klik hier om ze te selecteren Kies bestand
Maximale uploadgrootte: 8MB
Sleep je bestanden hierheen, of klik hier om ze te selecteren Kies bestand
Maximale uploadgrootte: 8MB