Seeduyn: Medewerkers bediening Vlieland

Baan óf bijbaan als medewerker bediening op een eiland, inclusief kost en inwoning!

Publicatiedatum: 17 jul 2019
Vlieland
8899BV
32 - 38 uur
MBO
fulltime
10,50 per uur
onbepaalde tijd
Midcareer (ervaren)

Functie-inhoud

Voor Strandhotel Seeduyn op Vlieland zijn wij op zoek naar collega's die onderdeel willen uitmaken van de weekend- en vakantiepoule bediening. Wij zoeken per heden gastheren en vrouwen met een feilloos gevoel voor gastvrijheid en met een groot gevoel voor verantwoordelijkheid. Het welzijn van onze gasten moet je topprioriteit zijn, elke dag weer.

Wat we van jou verwachten

Het zijn werkzaamheden die je kunt verwachten als bedieningsmedewerker. Je ontvangt gasten en medewerkers met een glimlach en maakt eventueel een gezellig praatje. Gasten begeleidt je naar hun tafel. Vervolgens mag je bestellingen opnemen en de bestellingen serveren. Ondertussen help je de collega die haar dienblad laat vallen, je zegt een vaste gast gedag en je maakt een geintje tegen de barman. Ook afruimen, tafels schoonmaken en opdekken hoort er natuurlijk bij. Het kan voorkomen dat je bij een receptie, een partij of een vergadering moet assisteren. Met een gezellig en hecht team de gasten een mooie avond bezorgen, dat is waar het allemaal om draait!

Wat we je bieden

Wij geloven dat horeca is voor iedereen die wil. Zolang jij de gast op de eerste plek wilt zetten, kun je een uitstekende gastheer of gastvrouw worden. Misschien ben je er zelfs al één. Ook wonen op Vlieland is vooral een kwestie van willen, want iedereen is welkom! De vraag is dus, wil jij:

Voor 25 euro per nacht in elk Westcord Hotel kunnen overnachten?
Een netto bonus van 250 euro ontvangen, wanneer je voor ons een nieuw personeelslid vindt?
De fijne kneepjes van het horeca-vak en het gastheerschap leren?
Je vrije uren zonnend of surfend op het strand doorbrengen?
Je werkdagen afsluiten met een kampvuur op het strand?
Heel veel leuke nieuwe mensen leren kennen?
Een salaris van €5,- tot €10,50,- bruto per uur, afhankelijk van je leeftijd.
Gratis naar Vlieland reizen (reiskostenvergoeding)?
Een leuke baan met gezellige sluitborrels?

Wanneer jij al deze vragen met ja hebt beantwoord, lees dan vooral verder!

Wij zijn namelijk opzoek naar leuke mensen die hard willen werken, mét plezier. Iemand die fluitend de andere obers voorbij loopt. Iemand die energie krijgt van een drukke avond en gelukkig wordt van blije gasten. Iemand die altijd als eerste op de bel reageert en aan het einde van de avond zingend de laatste glazen poleert. En iemand die voor gasten en medewerkers een vertrouwd gezicht wordt in het restaurant en zo op een prettige manier het hotel representeert. Kortom: iemand die geschikt is voor de horeca.

Hiernaast is het voor ons belangrijk dat je de Nederlandse taal goed beheerst. Ook verantwoordelijkheidsgevoel en stressbestendigheid zijn belangrijke eigenschappen voor deze functie.

Wie we zijn

In Strandhotel Seeduyn, Strandpaviljoen ’t Badhuys of Hotel de Wadden op Vlieland. Vlieland is een toeristisch eiland met grote witte stranden en een gezellig dorp, met de nodige kroegen. In de zomer wordt het wel Vliebiza genoemd, in de winter is het vooral een plek om met jouw collega’s te genieten van het ons-kent-ons en de gezelligheid. Vlieland heeft ook prachtige natuur, als dit meer jouw ding is.

Informatie sollicitatie

Dus lijkt het je wad?! In de weekenden werken in het gezelligste hotel aan het Vlielandse strand?! Studeren in de stad, werken op het wad!

Personeelszaken Westcord Hotels
Telefoon: 0517-433912
E-mail: pz@westcordhotels.nl