Top kok strandpaviljoen!

Toe aan een ander uitzicht? Voor ons druk bezochte strandpaviljoen op Ameland zoeken wij een zelfstandig kok die tot eind 2019 (of langer) op Ameland wil wonen en werken.

Publicatiedatum: 18 apr 2019
1 mrt 2019 - 1 mrt 2020
Ameland
9162EV
38 - 40 uur
MBO
fulltime
11,36 per uur
bepaalde tijd
Midcareer (ervaren)

Functie-inhoud

Ben jij op zoek naar een leuke en inspirerende werkomgeving, werk je graag met verse producten en is een mooie presentatie van de gerechten helemaal jouw ding? Ter versterking van de keukenbrigade van ons strandpaviljoen hebben wij per maart 2019 een plaats voor een zelfstandig werkend kok / Sous- Chef (m/v). Ons strandpaviljoen complimenteert de mooie uitzichten over de strand en zee met een verrassende kaart met veel lokale (Amelander) producten waarvan jij de heerlijkste gerechten mag bereiden en onze gasten van mag laten genieten.

Wat we van jou verwachten

Onze toekomstige collega beschikt over voldoende werkervaring als zelfstandig werkend kok en de daarvoor benodigde diploma's en certificaten.

Wat we je bieden

Een afwisselende baan bij één van de mooie en goed bezochte strandpaviljoens van Ameland.
Je werkt in een divers en gemotiveerd team in een altijd gezellige werkomgeving met uitzicht op de Noordzee en het strand.

Een jaarcontract, goede beloning (gebaseerd op kennis en ervaring) en veel mogelijkheden voor creativiteit en ontwikkeling binnen het bedrijf.
Kost en inwoning zijn aanwezig, vraag ons naar de mogelijkheden

Wie we zijn

Waddenvacatures Recruitment heeft banen voor studenten, starters en professionals op de eilanden Texel, Vlieland, Terschelling, Ameland en Schiermonnikoog. Door onze jarenlange ervaring en kennis van de bedrijven op de eilanden hebben wij de baan die jij zoekt vaak zo gevonden. Wij houden daarbij rekening met jouw persoonlijke voorkeuren, salariswens en ervaring en bieden enkel de juiste baan met bijpassende voorwaarden aan.

Informatie sollicitatie

Voor informatie of sollicitaties ontvangen wij jouw reactie graag via onderstaand sollicitatieformulier of per email: info@waddenvacatures.nl