(1e) Medewerker Bediening Schiermonnikoog

Heeft het jou altijd al leuk geleken om op een waddeneiland te wonen en is werken in de horeca jouw passie? Lees dan snel verder!

Publicatiedatum: 14 mrt 2019
1 apr 2019 - 1 apr 2020
Schiermonnikoog
9166LA
24 - 38 uur
MBO
fulltime
bepaalde tijd
Midcareer (ervaren)

Functie-inhoud

Ben jij een echte teamplayer en vind je het leuk om het beste voor gasten te organiseren? Dan ben jij de kandidaat die we zoeken! Voor ons hotel / restaurant op Schiermonnikoog zoeken wij een eerste medewerker bediening.

Als eerste medewerker bediening ben jij het aanspreekpunt voor zowel de gasten als je collega's. Je bent op de hoogte van alle procedures en werkwijzen binnen het bedrijf en ziet erop toe dat deze worden nageleefd.

Je kunt in deze functie leidinggevende ervaring op doen. We zoeken bij voorkeur iemand die langere tijd aan de slag wil.

Wat we van jou verwachten

  • Je bent stressbestendig, flexibel en kunt goed zelfstandig werken.
  • Je bent ondernemend, kunt goed organiseren en bent een echte teamplayer!

Wat we je bieden

  • Je komt te werken en wonen op één van de leukste eilanden van Nederland.
  • Je krijgt een uitdagende en zelfstandige functie die goed staat op je cv.
  • Je huisvesting wordt geregeld, je komt te wonen in ons personeelshuis.
  • Je ontvangt een marktconform salaris.
  • Er zijn goede doorgroei- en opleidingsmogelijkheden.
  • Je gaat werken in een gemotiveerd, jong en professioneel team!

Wie we zijn

Ambrosijn is een jong en ambitieus horecabedrijf. Wij gaan niet voor doorsnee en gemakkelijk. Wij willen voor onze gasten écht het verschil maken. Of het nu gaat om een ambachtelijk bereid ijsje, een overnachting in een royale hotelsuite of een uitgebreid diner met een bijzondere gastronomische beleving: wij willen onze gasten raken en een unieke ervaring bieden. Dus ben jij iemand die geniet als anderen genieten, heb je een dienstverlenende en gastvrije instelling solliciteer dan direct bij Ambrosijn!

Informatie sollicitatie

Solliciteren kan via onderstaand formulier, door een bericht te sturen naar info@ambrosijn.nl, via onze facebook pagina of telefonisch: 0519-720261