(Aankomend) Zelfstandig werkend kok m/v Texel (vaste baan)

Vakantiepark De Krim zoekt een (aankomend) Zelfstandig werkend kok m/v jaarrond: 24-38 uur per week

Publicatiedatum: 17 okt 2018
1 okt 2018 - 1 okt 2019
Texel
1795 JV
24 - 38 uur
MBO
fulltime
onbepaalde tijd
Startfunctie (weinig ervaring)

Functie-inhoud

Wij zijn op zoek naar collega’s met een passie voor koken. Je bent leergierig en ontwikkelt je graag verder in jouw vak, wij zorgen ervoor dat je deze gelegenheid krijgt! Je bent creatief, hebt oog voor detail, bent stressbestendig, collegiaal. Samen met je collega’s weet je onze gasten een perfecte culinaire ervaring te geven.

Wat we van jou verwachten

In de functie van (aankomend) zelfstandig werkend kok werk je mee op de verschillen de kanten in onze keuken zodat je het bedrijf door en door leert kennen. Jij kunt jouw taken, die uiteenlopen van mise en place tot aan de kachel of de grill, zelfstandig uitvoeren maar zijn collega’s altijd in de buurt om te helpen waar het nodig is.

Voor de functie van (aankomend) zelfstandig werkend kok gelden aanvullend de volgende trefwoorden: je volgt of beschikt over een vakgerichte opleiding, hebt de nodige werkervaring als kok of keukenhulp. Bij voorkeur ben je in het bezit van een diploma sociale hygiëne of bereid deze op korte termijn te behalen.

Wat we je bieden

De Krim biedt:
Een fijne werksfeer met enthousiaste collega’s;
Beloning en voorwaarden volgens de CAO Recreatie;
Goede secundaire arbeidsvoorwaarden;
Diverse opleidings- en cursusmogelijkheden;
Doorgroeimogelijkheden binnen De Krim | Texel;
Uren in overleg te bepalen;
25 vakantiedagen per jaar;
Tijdelijke woonruimte in overleg mogelijk.

Wie we zijn

Altijd al willen wonen op een eiland? Wil je niet meer elke dag in de file staan? Of wil je je kinderen laten opgroeien in een gezonde omgeving met gezonde zeelucht en naar school laten gaan op prima basisscholen of voortgezet onderwijs? Kom dan werken bij De Krim Texel!

De Krim is het vakantiebedrijf met de breedste keuze aan accommodaties op de Waddeneilanden. In het parkcentrum van De Krim vind je meerdere restaurants met ieder zijn eigen formule. Hier kan genoten worden van een uitgebreid ontbijtbuffet, een goede kop koffie met Texels gebak, een ijsje of a la carte lunchen of dineren.

Iedereen kijkt uit naar zijn vakantie. Dat kan een verre reis zijn, maar ook een gezellig weekendje weg naar ons mooie eiland Texel. Voor ons is vakantie echter veel meer dan dat, want vakantie is ons vak. Werken in de recreatiebranche is uitdagend en afwisselend: je werkt tenslotte aan de ontspanning en het plezier van anderen! Bij De Krim zetten tot wel 470 enthousiaste medewerkers zich elk seizoen weer in voor het leveren van een gastvrije ontvangst en persoonlijke service aan onze gasten.

Bijna een halve eeuw na de oprichting bestaat De Krim Texel uit negen exploitaties: Vakantiepark De Krim, Texelcampings Loodsmansduin, Kogerstrand, De Shelter en Om de Noord, Hotel Molenbos, Golfbaan de Texelse, Bungalowpark ’t Hoogelandt en Residentie Californië.

Al met al hebben we veel om trots op te mogen zijn. Maar de ambities blijven onverminderd hoog; zo zal De Krim de komende tijd zich nog meer op de Texelse maatschappij richten. Er zullen meerdere initiatieven opgepakt worden die belangrijk zijn voor de ontwikkeling van het hele eiland.

Informatie sollicitatie

Interesse of vragen? Neem dan gerust contact op via 0222 390 110.
Direct solliciteren?
Stuur dan je sollicitatie voorzien van CV en foto door te klikken op onderstaande sollicitatie button of naar personeelszaken@krim.nl.