Vakantiewerk afwasser Vlieland

Maak jij er samen met ons een smakelijk seizoen van? Word afwasser bij De Dining!

Publicatiedatum: 16 jul 2018
13 jul 2018 - 30 sep 2018
Vlieland
32 - 40 uur
MBO
fulltime
bepaalde tijd
Midcareer (ervaren)

Functie-inhoud

Zoek jij een leuke baan op Vlieland? De Dining een zoekt een afwashulp die tot einde seizoen, liefst tot (eind) september kan blijven werken!

Huisvesting kan door ons worden verzorgd. Het bootkaartje wordt bij de sollicitatie vergoed en 1 keer per verblijf.

Wat we van jou verwachten

Van onze nieuwe afwasser verwachten wij dat hij/zij een leuke, sociale en gemotiveerde collega is die weet van aanpakken!

Wat we je bieden

Wij bieden:
Fijne werkplek op een prachtig eiland, in een leuk en goed team
Een dosis werkervaring
Een goed fooi verdelingssysteem

Wie we zijn

Zoek jij een baan met een prachtig uitzicht? De Dining op Vlieland zoekt keuken- en bedienend personeel voor seizoen 2018! Havenpaviljoen De Dining te Vlieland; nr. 12 van Nederland in de TerrasTop100 in 2016. Vanuit het restaurant en het grote terras heb je een adembenemend uitzicht over ons Werelderfgoed De Wadden.

De Dining is een modern bedrijf met een goede prijs/kwaliteit verhouding en werken daarom graag met goede en verse producten, want kwaliteit en smaak is belangrijk! In het gehele bedrijf werken we gestructureerd en gastgericht. Ieder seizoen gaan wij de uitdaging aan (vaste) gasten te verrassen met nieuwe dingen.

Informatie sollicitatie

Pas jij in bovenstaand profiel? Neem dan snel contact met ons op! Stuur dan je sollicitatie via onderstaande button of per e-mail aan Jaap Hamstra info@dedining.nl

Kijk ook op www.dedining.nl, IENS.nl of Tripadvisor.com