Assistent Maître Texel

Zijn de woorden gedreven, ambitie en passie kenmerkend voor jou? Lijkt een bijzondere werkplek op een eiland je helemaal het einde? Adem je de zilte zeelucht al in, maar zoek je nog de juiste gastronomische werkplek? Kom dan werken Bij Jef

Publicatiedatum: 13 nov 2019
1 nov 2019 - 1 nov 2020
Texel
1797AJ
38 - 40 uur
MBO
fulltime
onbepaalde tijd
Midcareer (ervaren)

Functie-inhoud

Als (aankomend) assistent maître van het Bij Jef team ben je onderdeel van de bedieningsbrigade en zorg je voor zowel de restaurantgast als de hotelgast. Je hebt voldoende vakkennis om te functioneren op het hoge niveau dat wij nastreven en door jouw organisatorische vermogen en ervaring ga je geen uitdaging uit de weg. Jouw passie voor gastronomie en wijn zorgt ervoor dat het de gasten aan niets hoeft te ontbreken. Je voelt je verantwoordelijk voor de organisatie en enthousiasmeert je collega’s.

Bij Jef streeft naar een hoog kwaliteitsniveau en omarmt ambitie, flexibiliteit, energie en gedrevenheid. Daarom zijn er binnen het team diverse groei –en ontwikkelingsmogelijkheden.

Wat we van jou verwachten


  • Je hebt minimaal MBO opleiding afgerond

  • Je hebt bij voorkeur al leidinggevende ervaring opgedaan of bereid je hierin te ontwikkelen

  • Je spreekt vloeiend Nederlands en bij voorkeur Engels en Duits

  • Je beschikt over voldoende (basis) kennis van de ingrediënten en wijn

  • Je bent bereid om voor een langere of kortere periode op het eiland te komen wonen

Wat we je bieden


  • Afwisselende baan met veel dynamiek en zelfstandigheid

  • Een informele werk sfeer binnen een prestigieuze werkomgeving

  • Een beter dan markt conform salaris met interne doorgroei mogelijkheden

  • Enthousiaste en ambitieuze collegae

  • Woonruimte beschikbaar

Wie we zijn

Bij Jef is gevestigd in een voormalige pastorie in het centrum van Den Hoorn (Texel), nog geen vijf minuten rijden van de aankomsthaven en op wandelafstand van het strand.

No-nonsense en eigenzinnig. Altijd op zoek naar harmoniërende contrasten in smaak en textuur. Zie daar de kookstijl van chef Jef in een notendop. Jef Schuur werkte bij sterrenrestaurants in binnen- en buitenland voordat hij op zijn 25ste besloot zijn droom te realiseren: een eigen restaurant op het eiland waar hij opgroeide.
Lokale producten zijn een belangrijk onderdeel van zijn repertoire. Zoals Texels (zuig)lam, Texelse kazen en schaal- en schelpdieren.

Deze voorliefde voor wat het eiland te bieden heeft, combineert hij met inspiratie die hij opdoet tijdens buitenlandse gastronomische reizen. De wijnen van SVH Meestergastvrouw en sommelier Nadine sluiten perfect aan op Jefs creaties. Niet voor niets worden Jef en Nadine door gasten én professionele recensenten geroemd om hun unieke, persoonlijke stijl.

Informatie sollicitatie

Ben jij die inspirerende professional die op zoek is naar een nieuwe uitdaging, dan zijn wij op zoek naar jou!

Heb je interesse of wil je meer informatie neem dan contact met ons op. Stuur je motivatie en CV via onderstaande sollicitatie button of per email naar info@bijjef.nl t.a.v. Nadine Mögling