Bediening medewerker (huisvesting aanwezig)

Een gezellige horecabaan op Schiermonnikoog! Solliciteer nu bij de Ware Jakob! Kun jij in de periode juni tot en met september tenminste twee maanden werken? Wij bieden je een ervaring die je niet wilt missen en personeelshuisvesting aan.

Publicatiedatum: 11 jun 2019
7 jun 2019 - 30 sep 2019
Schiermonnikoog
9166LD
26 - 32 uur
MBO
parttime
bepaalde tijd
Startfunctie (weinig ervaring)

Functie-inhoud

Vind jij een gezellige omgang met gasten en collega’s het allerbelangrijkst dan ben jij onze Ware Jakob! Wij zoeken een gemotiveerde collega voor de bediening die er samen met ons een gezellig seizoen van gaat maken. Ben je beschikbaar voor vakantiewerk of juist voor een langere periode? Wij hebben jou genoeg te bieden!

Wat we van jou verwachten

Dat je ervaren bent is geen vereiste mits je maar open staat nieuwe dingen te leren. Verder verwachten wij dat je met plezier naar je werk komt en zichtbaar geniet.

Wat we je bieden

Naast onze aangename werksfeer bieden wij een afwisselende en leuke baan en goede arbeidsvoorwaarden. Waaronder de mogelijkheid tegen een kleine vergoeding gebruik te maken van onze personeelshuisvesting op de Oorsprong en warm eten op de zaak. Een werkweek bedraagt bij de Ware Jakob gemiddeld 32 uur.

Wie we zijn

Restaurant de Ware Jakob is gelegen aan de Langestreek, een schitterende dorpsstraat met brede groenstroken en prachtige authentieke eilander huizen. Wij streven naar een oprechte en prettige omgang met de gasten en smakelijke bereiding van onze gerechten.

Informatie sollicitatie

Ben jij toe aan een leuke baan met dat onvervalste Schiermonnikoger eiland gevoel? Wij ontvangen jouw CV en beschikbaarheid graag via onderstaand formulier of per e-mail.

Voor informatie kun je contact opnemen met Lenora Kremer en Ron Eijer op 0519 531 687 of info@dewarejakob.nl