Bedieningsmedewerker Strandpaviljoen (jaarbetrekking)

Leuk werk op Texel! Strandpaviljoen Paal 28 zoekt pittige medewerkers bediening!

Publicatiedatum: 15 mrt 2018
1 mrt 2018 - 1 mrt 2019
Texel
38 - 40 uur
MBO
fulltime
bepaalde tijd
Midcareer (ervaren)

Functie-inhoud

Strandpaviljoen Paal 28 zoekt per direct medewerkers Bediening voor zowel het restaurant als op het terras.

De werkzaamheden:
Het bedienen van gasten in ons restaurant en op het terras (opnemen, serveren en afrekenen van de bestellingen en afruimen) en het verrichten van werkzaamheden ter voorbereiding van de bediening zoals het opdekken van tafels, indelen van reserveringen, bijvullen van de (dranken)voorraad en het klaarzetten van het terras.

Daarnaast zorg je er voor dat de werkruimte volgens de gestelde normen wordt schoongemaakt en achtergelaten. De werkzaamheden vinden zowel overdag als ’s avonds plaats. Van part-timers verwachten we dat je minstens 3 diensten per week kunt draaien.

Wat we van jou verwachten

Voor pittige bedieningsmedewerkers is er bijna het gehele jaar door plek op Strandpaviljoen Paal 28. Ervaring is niet altijd belangrijk. Motivatie, inzet en een prettige persoonlijkheid des te meer.

Je bent gericht op gastvrijheid en gastvriendelijkheid en gaat bewust om met algehele hygiëne richtlijnen die gelden voor een horecabedrijf.
Je bent representatief en vriendelijk in de omgang naar zowel collega's als gasten en vindt het leuk om in een groot team te werken.

Wat we je bieden

Een jaarbetrekking bij één van de gezelligste en meest bezochte strandpaviljoens van Noord-Holland. Je werkt in een divers en gemotiveerd team in een altijd gezellige en dynamische werkomgeving met uitzicht op het mooiste strand van Nederland. De mogelijkheid om, bij goed functioneren, door te groeien tot leidinggevende eindverantwoordelijke in de keuken. Een salaris conform de Horeca CAO, afgestemd op je kennis en ervaring. Woonruimte en vervoer in de vorm van een fiets.

Wie we zijn

Strandpaviljoen in het noorden van Texel, omgeven door een prachtig natuurgebied. Zitplaatsen op terras 150. Binnen 150 plaatsen. Uitgifte vanuit de keuken voor snacks om mee te nemen en op het strand zelf een kiosk die de verkoop regelt van diverse consumpties om mee naar het strand te nemen. Meer informatie zie www.paal28.nl

Informatie sollicitatie

Zie jij een baan als medewerker bediening op strandpaviljoen Paal 28 helemaal zitten? Mail dan snel je cv met motivatie via het sollicitatie formulier via onderstaande button 'solliciteer online'.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Personeelszaken via emailadres paal28@live.nl.

Sollicitatieformulier

Sollicitatieformulier

Sleep je bestanden hierheen, of klik hier om ze te selecteren Kies bestand
Maximale uploadgrootte: 8MB
Sleep je bestanden hierheen, of klik hier om ze te selecteren Kies bestand
Maximale uploadgrootte: 8MB