Seizoensbaan in de horeca op Schier!

Het ultieme eilandgevoel beleef je bij Marina aan ’t Wad. Jij geniet zichtbaar van het eilandleven en doet je werk met plezier. Pure passie noemen we dit. Voor wat je doet, waar je dit doet én hoe je dit doet. Tenslotte maakt aandacht alles mooier! Word jij onze nieuwe collega?

Publicatiedatum: 14 feb 2019
1 apr 2019 - 1 nov 2019
Schiermonnikoog
9166PW
32 - 38 uur
MBO
fulltime
bepaalde tijd
Startfunctie (weinig ervaring)

Functie-inhoud

We zijn op zoek naar twee Medewerkers in de bediening om er samen een mooi seizoen van te maken. Eveneens zijn wij op zoek naar afwassers voor weekenden en vakanties. Kom jij ons team versterken?

Restaurant MARINA biedt je een leuke en afwisselende seizoensbaan. Je neemt bestellingen op bij de gasten, staat achter de bar waar je drankjes uitschenkt en verschillende koffiesoorten bereidt. Daarnaast zorg je voor het uitserveren van dranken en gerechten en het debarrasseren. Het restaurant is dagelijks geopend van 10.00 uur tot circa 22.00 uur. De keuken sluit om 21.00 uur.

Wat we van jou verwachten

Wij zijn op zoek naar collega’s die:


  • Tussen de 16 en 30 jaar oud zijn

  • Beschikbaar zijn in de periode van april tot tenminste september (liefst langer).

  • Het komende (zomer)seizoen op Schiermonnikoog willen verblijven.

  • Ervaring is geen vereiste, maar natuurlijk wel mooi meegenomen.

Wat we je bieden

Een leuke horecabaan met een mediterrane sfeer op één van de mooiste plekjes van Schiermonnikoog. Huisvesting wordt door ons verzorgd, de dagen dat je bij ons werkt kun je rekenen op een goede maaltijd. Op vrije dagen kun je zelf koken of tegen betaling een personeelsmaaltijd bij ons nuttigen. Voor kost en inwoning betaal je een kleine vergoeding.

Wie we zijn

Restaurant MARINA is gevestigd aan de jachthaven van Schiermonnikoog. Hier komen bezoekers van het eiland graag om te genieten van het prachtige uitzicht over het wad en de levendige sfeer van de jachthaven. MARINA is een gezellig en gastvrij restaurant, gerund door een jong team. Wij zijn pas tevreden als het onze gasten aan niets ontbreekt en daar zetten we ons met hart en ziel voor in.

Informatie sollicitatie

Word jij onze nieuwe collega in de bediening? Stuur dan een motivatie met je CV via onderstaand sollicitatie formulier naar Massimiliano Vargiu & Marlinde Meerdink van Restaurant MARINA of per e-mail: marinaschier@outlook.com.