Bediening strandpaviljoen TEXEL (vanaf september)

Werken bij een bruisend horeca bedrijf waar altijd wat te beleven valt? Paal 17 is op zoek naar leuke collega’s met een voorliefde voor de horeca!

Publicatiedatum: 16 okt 2018
15 okt 2018 - 1 nov 2019
Texel
1796AZ
32 - 40 uur
MBO
fulltime
bepaalde tijd
Midcareer (ervaren)

Functie-inhoud

Heb je passie voor de horeca? Ben je 100% gastheer/gastvrouw? Zoek je een leuke baan in een hecht team? Wil jij het nieuwe gezicht zijn in een uniek bedrijf op een inspirerende locatie? Reageer dan op deze oproep!

Jij bent een medewerker bediening die als geen ander weet je hoe je onze gasten ontvangt en op hun gemak stelt. Gastgericht en gastvrij zijn jou op het lijf geschreven. Je hebt met gevarieerde en uiteenlopende horecawerkzaamheden te maken zoals werken achter de bar, in de bediening als ook het aannemen van reserveringen.

Wat we van jou verwachten

Als medewerker bediening werk je proactief, vlot en accuraat zonder hierbij het overzicht te verliezen. Het waarborgen van service en kwaliteit staan hierbij hoog in het vaandel.Tevens ben je een echte teamplayer en laat je je onder hectische omstandigheden niet van de wijs brengen.

Wij vragen:
Affiniteit met de horeca en een gastgerichte instelling, relevantie werkervaring is een pré
Goede communicatieve vaardigheden en vlot in de omgang met gasten en collega’s
Een verzorgde en representatieve uitstraling
Een flexibele instelling
Een enthousiaste en proactieve werkhouding
Stressbestendigheid
Geen 9 tot 5 mentaliteit, maar de bereidheid om op wisselende tijden en dagen te werken

Wat we je bieden

Een unieke werkomgeving
Een afwisselende baan in een gezellig team
Een fulltime functie
Een passend salaris
Doorgroeimogelijkheden
Goede arbeidsvoorwaarden

Wie we zijn

Werken bij een bruisend horeca bedrijf waar altijd wat te beleven valt? Paal 17 is op zoek naar leuke collega’s met een voorliefde voor de horeca!

Proeven van de zomer, je doet het bij Paal 17 Zomers op Texel. Zachte loungemuziek, een trendy interieur, lekkere cocktails en wereldgerechten op de kaart, dat is Zomers! Zomers staat vanaf eind maart tot oktober op Paal 17. Hier proef je altijd een relaxt en zomers sfeertje, verleidelijk genoeg om tot ver ná zonsondergang te vertoeven.

Genieten van Texel doe je natuurlijk aan zee, om precies te zijn bij Paal 17 Aan Zee. We hadden geen treffendere naam kunnen bedenken voor ons duurzame paviljoen. Een dagje strand is hier ongeacht het seizoen een succes. Eyecatchers zijn de robuuste bar en de life cooking die in de winter wordt omgetoverd tot winterbakkerij waar de lekkerste taarten, wafels, crêpes en poffertjes worden bereid.

Onze paviljoens op het Texelse strand zijn bij uitstek geschikt voor feesten of partijen. Met onze prachtige foodtruck en heus mini paviljoen verzorgen wij uw feest of partij met een vleugje zomers aan zee nu ook op locatie.

Informatie sollicitatie

Herken jij je in deze vacature en wil je graag reageren. Stuur ons een gemotiveerde sollicitatiebrief met CV via onderstaande sollicitatiebutton of naar: info@paal17.com

LET OP! Wij reageren ALTIJD op sollicitaties maar komt onze email wel eens in de spambox terecht, dit voornamelijk bij gebruikers van een Gmail of Hotmail/Live account. Mocht je na enkele dagen nog niets van ons hebben gehoord, kijk dan even in je spambox want er is een grote kans dat ons antwoord daar te vinden is!