Chef de Partie Hotel Restaurant BIJ JEF

Als chef de partie denk je mee en is jouw bijdrage aan het creatieve proces erg belangrijk!

Publicatiedatum: 12 dec 2018
1 nov 2018 - 1 sep 2019
Texel
1797 AJ
38 uur
MBO
fulltime
bepaalde tijd
Midcareer (ervaren)

Functie-inhoud

Als chef de partie ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van de mice en place, draag je zorg voor de bereiding van diverse gerechten en het schoonmaken van de keuken. Daarnaast denk je mee en is jouw bijdrage aan het creatieve proces, zoals het uitwerken van nieuwe menu's, erg belangrijk. Onze kookstijl is modern, licht, met een klassieke basis, waarbij de ingrediënten voornamelijk afkomstig zijn van het eiland. Bij Jef streeft naar een hoog kwaliteitsniveau en omarmt ambitie, flexibiliteit, energie en gedrevenheid. Daarom zijn er binnen het keukenteam diverse groei -en ontwikkelingsmogelijkheden.

Wat we van jou verwachten

Je hebt een koksopleiding afgerond (minimaal niveau 3)
Je hebt aantoonbare werkervaring op soortgelijk (leer) niveau
Je bent bereid om voor een langere of kortere periode op het eiland te komen wonen

Wat we je bieden

Zijn de woorden gedreven, ambitie en passie kenmerkend voor jou? Lijkt een bijzondere werkplek op een eiland je helemaal het einde? Adem je de zilte zeelucht al in, maar zoek je nog de juiste gastronomische werkplek?

Wij zijn een luxe restaurant met hotel suites en al jaren in het bezit van 1 Michelinster. Dat maakt ons uniek op de Waddeneilanden. Kortom, wil je werken op topniveau, het beste uit je zelf halen en je grenzen continue blijven verleggen? Solliciteer dan naar één van de verschillende openstaande functies Bij Jef. Woonruimte is aanwezig.

Wie we zijn

Bij Jef is gevestigd in een voormalige pastorie in het centrum van Den Hoorn (Texel), nog geen vijf minuten rijden van de aankomsthaven en op wandelafstand van het strand.

No-nonsense en eigenzinnig. Altijd op zoek naar harmoniërende contrasten in smaak en textuur. Zie daar de kookstijl van chef Jef in een notendop. Jef Schuur werkte bij sterrenrestaurants in binnen- en buitenland voordat hij op zijn 25ste besloot zijn droom te realiseren: een eigen restaurant op het eiland waar hij opgroeide.
Lokale producten zijn een belangrijk onderdeel van zijn repertoire. Zoals Texels (zuig)lam, Texelse kazen en schaal- en schelpdieren.

Deze voorliefde voor wat het eiland te bieden heeft, combineert hij met inspiratie die hij opdoet tijdens buitenlandse gastronomische reizen. De wijnen van SVH Meestergastvrouw en sommelier Nadine sluiten perfect aan op Jefs creaties. Niet voor niets worden Jef en Nadine door gasten én professionele recensenten geroemd om hun unieke, persoonlijke stijl.

Informatie sollicitatie

Wil je werken op topniveau, het beste uit je zelf halen en je grenzen continue blijven verleggen? Solliciteer dan via onderstaande button of per email: info@bijjef.nl