1e Medewerker Horeca m/v Texel

Zoek jij een leuke uitdaging op Texel? De Krim op zoek naar een 1e Medewerker Horeca m/v!

Publicatiedatum: 14 mei 2018
9 mei 2018 - 1 mei 2019
Texel
38 - 40 uur
MBO
fulltime
bepaalde tijd
Midcareer (ervaren)

Functie-inhoud

De Krim Texel is voor Golfbaan de Texelse en Vakantiepark De Krim op zoek naar een 1e Medewerker Horeca m/v jaarrond: 24-38 uur per week

Ter versterking van onze teams op Golfbaan De Texelse en Vakantiepark De Krim zijn wij op zoek naar een positief ingestelde en enthousiaste collega die ons horecateam komt versterken. Werkervaring is gewenst, maar instelling en collegialiteit zijn minstens zo belangrijk. Je bent gewend te werken in teamverband, je bent stressbestendig en communicatief vaardig in Nederlands en Duits.

Wat we van jou verwachten

Als 1e Medewerker Horeca ben je verantwoordelijk voor een gastvrije ontvangst en perfecte dienstverlening aan onze gasten. Je werkt mee aan het creëren van een hecht team van enthousiaste nieuwe medewerkers met een passie voor hun vak. Je geeft operationeel leiding aan een team bestaande uit vaste medewerkers, oproepkrachten en stagiaires. Je motiveert en stimuleert medewerkers teneinde van gastgericht denken en handelen om de verwachting van de gast te overtreffen.

Wat we je bieden

De Krim biedt:
• Een fijne werksfeer met enthousiaste collega’s
• Beloning en voorwaarden volgens de CAO Recreatie
• Goede secundaire arbeidsvoorwaarden
• Diverse opleidings- en cursusmogelijkheden
• Doorgroeimogelijkheden binnen De Krim | Texel
• Jaarrond dienstbetrekking bij gebleken geschiktheid mogelijk
• Uren in overleg te bepalen
• Tijdelijke woonruimte in overleg mogelijk

Wie we zijn

Altijd al willen wonen op een eiland? Wil je niet meer elke dag in de file staan? Of wil je je kinderen laten opgroeien in een gezonde omgeving met gezonde zeelucht en naar school laten gaan op prima basisscholen of voortgezet onderwijs? Kom dan werken bij De Krim Texel. Op Texel is het goed toeven! En wij zijn het vakantiebedrijf met de breedste keuze aan accommodaties op de Waddeneilanden!

Iedereen kijkt uit naar zijn vakantie. Dat kan een verre reis zijn, maar ook een gezellig weekendje weg naar ons mooie eiland Texel. Voor ons is vakantie echter veel meer dan dat, want vakantie is ons vak. Werken in de recreatiebranche is uitdagend en afwisselend: je werkt tenslotte aan de ontspanning en het plezier van anderen! Bij De Krim zetten tot wel 470 enthousiaste medewerkers zich elk seizoen weer in voor het leveren van een gastvrije ontvangst en persoonlijke service aan onze gasten.

De oprichters kunnen tevreden zijn. Bijna een halve eeuw na de oprichting bestaat De Krim | Texel uit negen exploitaties: Vakantiepark De Krim, Texelcampings Loodsmansduin, Kogerstrand, De Shelter en Om de Noord, Hotel Molenbos, Golfbaan de Texelse, Bungalowpark ’t Hoogelandt en Residentie Californië. Al met al hebben we veel om trots op te mogen zijn. Maar de ambities blijven onverminderd hoog; zo zal De Krim de komende tijd zich nog meer op de Texelse maatschappij richten. Er zullen meerdere initiatieven opgepakt worden die belangrijk zijn voor de ontwikkeling van het hele eiland.

Informatie sollicitatie

Interesse of vragen? Neem dan gerust contact op via 0222 390 110.

Direct solliciteren?
Stuur dan je sollicitatie voorzien van CV en foto naar personeelszaken@krim.nl.

Sollicitatieformulier

Sollicitatieformulier

Sleep je bestanden hierheen, of klik hier om ze te selecteren Kies bestand
Maximale uploadgrootte: 8MB
Sleep je bestanden hierheen, of klik hier om ze te selecteren Kies bestand
Maximale uploadgrootte: 8MB