Pizzabakker / Snackbarmedewerker m/v Texel

De Krim Texel zoekt voor Camping Kogerstrand Pizzabakker / Snackbarmedewerker m/v juni – september: 24-38 uur

Publicatiedatum: 16 mei 2018
1 jun 2018 - 1 sep 2018
Texel
38 - 40 uur
MBO
fulltime
bepaalde tijd
Midcareer (ervaren)

Functie-inhoud

Voor een nieuw concept zijn wij op zoek naar een collega met een passie voor fastfood, een gastheer die het leuk vindt zelfstandig te werken. Daarnaast zorg je mede voor de personele planning, het bijhouden van de inkoop en voorraad van de goederen. Samen met het team zorg je voor het verbeteren en waarborgen van de kwaliteit, de service en naleving van de hygiënecode.

Wat we van jou verwachten

Je hebt bij voorkeur ervaring met pizza’s bakken of hebt bijvoorbeeld gewerkt in een snackbar. Je bent stressbestendig en in staat coachend leiding te geven aan vakantiekrachten. Uiteraard beheers je de Nederlandse en Duitse en ben je bereid om te werken in weekend- en avonddiensten.

Wat we je bieden

De Krim biedt:
• Een fijne werksfeer met enthousiaste collega’s
• Beloning en voorwaarden volgens de CAO Recreatie
• Goede secundaire arbeidsvoorwaarden
• Diverse opleidings- en cursusmogelijkheden
• Doorgroeimogelijkheden binnen De Krim | Texel
• Uren in overleg te bepalen
• Tijdelijke woonruimte in overleg mogelijk

Wie we zijn

Altijd al willen wonen op een eiland? Wil je niet meer elke dag in de file staan? Of wil je je kinderen laten opgroeien in een gezonde omgeving met gezonde zeelucht en naar school laten gaan op prima basisscholen of voortgezet onderwijs? Kom dan werken bij De Krim Texel. Op Texel is het goed toeven! En wij zijn het vakantiebedrijf met de breedste keuze aan accommodaties op de Waddeneilanden!

Iedereen kijkt uit naar zijn vakantie. Dat kan een verre reis zijn, maar ook een gezellig weekendje weg naar ons mooie eiland Texel. Voor ons is vakantie echter veel meer dan dat, want vakantie is ons vak. Werken in de recreatiebranche is uitdagend en afwisselend: je werkt tenslotte aan de ontspanning en het plezier van anderen! Bij De Krim zetten tot wel 470 enthousiaste medewerkers zich elk seizoen weer in voor het leveren van een gastvrije ontvangst en persoonlijke service aan onze gasten.

De oprichters kunnen tevreden zijn. Bijna een halve eeuw na de oprichting bestaat De Krim | Texel uit negen exploitaties: Vakantiepark De Krim, Texelcampings Loodsmansduin, Kogerstrand, De Shelter en Om de Noord, Hotel Molenbos, Golfbaan de Texelse, Bungalowpark ’t Hoogelandt en Residentie Californië. Al met al hebben we veel om trots op te mogen zijn. Maar de ambities blijven onverminderd hoog; zo zal De Krim de komende tijd zich nog meer op de Texelse maatschappij richten. Er zullen meerdere initiatieven opgepakt worden die belangrijk zijn voor de ontwikkeling van het hele eiland.

Informatie sollicitatie

Interesse of vragen? Neem dan gerust contact op via 0222 390 110.

Direct solliciteren?
Stuur dan je sollicitatie voorzien van CV en foto naar personeelszaken@krim.nl

Sollicitatieformulier

Sollicitatieformulier

Sleep je bestanden hierheen, of klik hier om ze te selecteren Kies bestand
Maximale uploadgrootte: 8MB
Sleep je bestanden hierheen, of klik hier om ze te selecteren Kies bestand
Maximale uploadgrootte: 8MB