Zelfstandig werkend kok / sous chef m/v Texel

Vakantiepark De Krim zoekt een Zelfstandig werkend kok / sous chef m/v jaarrond: 24-38 uur per week

Publicatiedatum: 16 mei 2018
9 mei 2018 - 1 mei 2019
Texel
24 - 38 uur
MBO
fulltime
bepaalde tijd
Midcareer (ervaren)

Functie-inhoud

Wij zijn op zoek naar collega’s met een passie voor koken en gastvrijheid. Je bent creatief, hebt oog voor detail, bent stressbestendig, collegiaal en je weet samen met je collega’s onze gasten een perfecte culinaire ervaring te geven. Je vindt het leuk om op een coachende wijze leerlingen en stagiaires te begeleiden. Samen met jouw collega’s zorg je voor het verbeteren en waarborgen van de kwaliteit en service. Over de hygiënecode hoeft niemand jou nog wat te vertellen.

Wat we van jou verwachten

In de functie van Sous Chef ben je (mede) verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van één of meerdere restaurants. Daarnaast zorg je voor de personele planning, het bijhouden van de inkoop en voorraad van de goederen.

Voor de functie van Sous Chef gelden aanvullend de volgende trefwoorden: leermeester, SVH- vakdiploma, ruime ervaring in leidinggeven (met een jong team) als ook ervaring in feesten en partijen. Je weet mensen te overtuigen en te motiveren, bent gedreven en flexibel en weet het beste uit ‘jouw’ team te halen. Uiteraard ben je stressbestendig, weet je van aanpakken, ben je proactief en communicatief vaardig. Uiteraard beheers je de Nederlandse, Duitse en Engelse taal en ben je bereid om te werken in weekend- en avonddiensten.

Wat we je bieden

De Krim biedt:
• Een fijne werksfeer met enthousiaste collega’s
• Beloning en voorwaarden volgens de CAO Recreatie
• Goede secundaire arbeidsvoorwaarden
• Diverse opleidings- en cursusmogelijkheden
• Doorgroeimogelijkheden binnen De Krim | Texel
• Uren in overleg te bepalen
• 25 vakantiedagen per jaar
• Tijdelijke woonruimte in overleg mogelijk

Wie we zijn

Altijd al willen wonen op een eiland? Wil je niet meer elke dag in de file staan? Of wil je je kinderen laten opgroeien in een gezonde omgeving met gezonde zeelucht en naar school laten gaan op prima basisscholen of voortgezet onderwijs? Kom dan werken bij De Krim Texel. Op Texel is het goed toeven! En wij zijn het vakantiebedrijf met de breedste keuze aan accommodaties op de Waddeneilanden!

Iedereen kijkt uit naar zijn vakantie. Dat kan een verre reis zijn, maar ook een gezellig weekendje weg naar ons mooie eiland Texel. Voor ons is vakantie echter veel meer dan dat, want vakantie is ons vak. Werken in de recreatiebranche is uitdagend en afwisselend: je werkt tenslotte aan de ontspanning en het plezier van anderen! Bij De Krim zetten tot wel 470 enthousiaste medewerkers zich elk seizoen weer in voor het leveren van een gastvrije ontvangst en persoonlijke service aan onze gasten.

De oprichters kunnen tevreden zijn. Bijna een halve eeuw na de oprichting bestaat De Krim | Texel uit negen exploitaties: Vakantiepark De Krim, Texelcampings Loodsmansduin, Kogerstrand, De Shelter en Om de Noord, Hotel Molenbos, Golfbaan de Texelse, Bungalowpark ’t Hoogelandt en Residentie Californië. Al met al hebben we veel om trots op te mogen zijn. Maar de ambities blijven onverminderd hoog; zo zal De Krim de komende tijd zich nog meer op de Texelse maatschappij richten. Er zullen meerdere initiatieven opgepakt worden die belangrijk zijn voor de ontwikkeling van het hele eiland.

Informatie sollicitatie

Interesse of vragen? Neem dan gerust contact op via 0222 390 110.

Direct solliciteren?
Stuur dan je sollicitatie voorzien van CV en foto naar personeelszaken@krim.nl.

Sollicitatieformulier

Sollicitatieformulier

Sleep je bestanden hierheen, of klik hier om ze te selecteren Kies bestand
Maximale uploadgrootte: 8MB
Sleep je bestanden hierheen, of klik hier om ze te selecteren Kies bestand
Maximale uploadgrootte: 8MB