Een leuke horeca baan op Ameland, wie wil dat nu niet! Stop met zoeken en solliciteer bij eetcafé de Driesprong!

Publicatiedatum: 19 apr 2019
8 apr 2019 - 1 sep 2019
Ameland
9164 KL
38 - 40 uur
MBO
fulltime
bepaalde tijd
Startfunctie (weinig ervaring)

Functie-inhoud

Wij zijn op zoek naar enthousiastelingen met horeca-talent die ons gezellige bedieningsteam kunnen komen versterken. Als medewerker bediening draai je afwisselende diensten voor lunch en/of diner. Overdag draait het eetcafé een drukke lunch op het ruime terras en 's avonds is het gezellig druk met diner in het restaurant en op het terras.

Kun jij parttime/fulltime of de weekenden en vakanties werken en lijkt het jou helemaal leuk om in de horeca op Ameland te werken? Wij zoeken collega's voor de periode april tot tenminste september!

Wat we van jou verwachten

Ben jij die vlotte maar vooral gastvrije medewerker waar wij naar zoeken? Bij ons is ervaring niet vereist. Wanneer het je leuk lijkt om eens in de horeca te werken dan leren wij jou de fijne kneepjes van het vak met veel plezier! Bij voorkeur beheers je de Duitse of Engelse taal redelijk tot goed.

Wat we je bieden

Een leuke werkomgeving met gezellige collega’s en goede omstandigheden. Het team bestaat uit jonge, flexibele maar vooral leuke mensen met hart voor de zaak.

Uiteraard hebben we onderdak vlakbij de werklocatie geregeld voor jou en je collega’s.

Wie we zijn

Wil jij een leuke Ameland ervaring opdoen? Kom werken bij eetcafé de Driesprong in hartje centrum van het dorp Buren!

Op onze lunch- en dinerkaart prijken gerechten met Amelander producten, zoals Amelander meerval van kwekerij ’t Nijlan, mosterd van onze Amelander molens en het echte zilte Amelander lamsvlees. We werken enkel met verse producten en serveren tijdens het diner bij alle hoofdgerechten gebakken aardappeltjes, frietjes, warme groente en vers fruit of koude groenten.

Informatie sollicitatie

Kun jij niet wachten om aan de slag te gaan? Solliciteer snel via onderstaand sollicitatieformulier en vermeld in welke periode jij bij ons wilt komen werken.

Er is nette woonruimte beschikbaar op loopafstand van het bedrijf!