Fietsenmaker Schiermonnikoog (FT jaarcontract)

Ben je vaardig in het onderhouden en herstellen van single speed tot en met elektrische fietsen? Kom werken voor Soepboer BV op Schiermonnikoog!

Publicatiedatum: 11 dec 2018
1 dec 2019 - 1 jan 2020
Schiermonnikoog
9166PV
30 - 40 uur
MBO
fulltime
bepaalde tijd
Midcareer (ervaren)

Functie-inhoud

Soepboer Rijwielverhuur heeft drie vestigingen en zoekt een ervaren fietsenmaker / fietsmonteur. Tot de primaire taak van de fietsenmaker behoort het onderhoud van (elektrische)fietsen, daarnaast ben je inzetbaar voor verhuur & vervoer van fietsen op het eiland.

Wat we van jou verwachten

Onze toekomstige collega beschikt over de noodzakelijke vakkennis om (complexe) reparaties aan fietsen uit te voeren. Een functie gerichte opleiding en/of aantoonbare ervaring is daarom een vereiste. Het bezit van rijbewijs B en bij voorkeur BE is een pre.

Wat we je bieden

Je komt te werken in een hecht team op een super gezellig eiland! Wij bieden een fulltime werkweek in een leuke werkomgeving op een prachtig eiland! Tegen een billijke vergoeding vind jij je onderkomen in een verzorgd twee-kamer appartement. Wil je meer weten over ons bedrijf, onze vacatures of het werken en wonen op ons mooie eiland neem dan contact met ons op!

Wie we zijn

Het eiland Schiermonnikoog is uitgeroepen tot de mooiste plek van Nederland. Het kleinste waddeneiland beleef je het best op de fiets. Een fiets van Soepboer of Schierfiets! Soepboer Rijwielverhuur heeft drie vestigingen en is op zoek naar leuke collega’s voor verschillende vacatures!

Informatie sollicitatie

Personen die interesse hebben in deze functie kunnen hun sollicitatiebrief met CV mailen naar info@schierfiets.nl of reageren via de sollicitatie button.

Voor verdere informatie kun je tijdens kantooruren contact opnemen met Nynke Soepboer; tel 0519 531 636