Bediening medewerker (incl. huisvesting)

Kom jij bedienen bij het gezelligste restaurant van Midsland?

Publicatiedatum: 20 mei 2019
1 mei 2019 - 13 sep 2020
Terschelling
8891 GA
32 - 38 uur
MBO
fulltime
bepaalde tijd
Startfunctie (weinig ervaring)

Functie-inhoud

Ben jij op zoek naar een leuke werkplek en lijkt het jou super om op Terschelling te komen werken? Voor ons gezellige Schnitzel en Bierencafé te Midsland zijn wij op zoek naar horeca kanjers die ons mee kunnen helpen bij het serveren van onze lekkere bieren, schnitzel specialiteiten en vlees- en visplates.

Als bediening medewerker zorg jij voor een goede sfeer en smaakvolle beleving van onze gasten. Aan jou de schone taak bestellingen correct en netjes op te nemen uit te serveren. Hotel-Café-restaurant het Wapen van Terschelling is de gehele dag geopend, je werkt daarom in een afwisselend rooster. De ene dag werk je tijdens lunch in ons restaurant en terras en de andere dag werk je de avonddienst tijdens diner. Dit alles in een gezellige sfeer en onder ons motto samen sta je sterk!

Wat we van jou verwachten

Als medewerker bediening heb je bij voorkeur al enige ervaring opgedaan, het allerbelangrijkste vinden wij dat je jouw werk zichtbaar met plezier doet. Kun je nog niet met volle bladen lopen of met meerdere borden, geen probleem bij het Wapen van Terschelling krijg een seizoen lang de gelegenheid om te oefenen.

Wij zoeken kanjers vanaf mei tot half september en voor de maanden juli en augustus. Ben jij tussen de 18 en 25 jaar, heb je een gezonde dosis humor, verantwoordingsgevoel en doorzettingsvermogen dan komen wij graag met jou in contact!

Wat we je bieden

Bij het Wapen van Terschelling vinden wij een prettige werksfeer belangrijk. Wij geloven dat een goede sfeer bijdraagt aan een optimale beleving van gastvrijheid en dat is nu juist wat ons bedrijf speciaal maakt!

Een leuk en goed bezocht hotel-café-restaurant waar ieder zich thuis voelt, zowel de gasten als onze medewerkers! Wij bieden een baan waarin werkplezier hoog in het vaandel staat, uiteraard tegen een marktconform salaris (op basis van CAO, kennis en ervaring) en huisvesting inclusief maaltijden aan tegen een billijke vergoeding.

Wie we zijn

Op het mooie Waddeneiland Terschelling ligt in het dorp Midsland een schitterend Hotel-Café-Restaurant “t Wapen van Terschelling”.

Voor “t Wapen van Terschelling” staan kwaliteit en gastvrijheid bovenaan. Lekker eten, drinken en genieten zonder poespas voor een aantrekkelijke prijs. De beleving, de mensen, de menukaart en de verschillende mogelijkheden maken “t Wapen van Terschelling” voor iedereen een aantrekkelijke locatie om te genieten van lekker eten en slapen in een prettige omgeving.

Informatie sollicitatie

Voor meer informatie kun je bellen of mailen met Mevrouw Tapie Prell - van der Velde
0562 - 448801 / tapieprell@gmail.com

Voldoe je aan het gestelde profiel en lijkt het jou leuk om bij ons te komen werken solliciteer via onderstaand formulier en vermeld ajb in welke periode jij kunt werken.