Onbetwiste horeca toppers gezocht! Hotel Restaurant

Heb jij zin in een eindeloze zomer, waar wacht je nog op? Kom werken op de leukste plek van Vlieland, midden in de duinen en vlakbij het strand!

Publicatiedatum: 18 apr 2019
Vlieland
8899 BZ
38 - 40 uur
MBO
fulltime
bepaalde tijd
Startfunctie (weinig ervaring)

Functie-inhoud

Als horeca medewerker bij het Posthuys is geen dag het zelfde! Of je nu werkt in onze keuken, de bediening of de huishouding van het Posthuys; Jij draagt je steentje bij zodat de gasten kunnen genieten van een goede nachtrust, een uitgebreid ontbijt, de lekkere lunch op het terras of een smakelijk diner in ons knusse restaurant.

Wij zoeken leuke collega's voor de weekenden en vakanties maar ook voor het gehele seizoen (april/november). Ben jij op zoek naar een leuke baan in de bediening, keuken, huishouding of ontbijt dan komen wij graag met jou in contact!

Wat we van jou verwachten

Het Posthuys is een divers en gezellig bedrijf voor onze gasten en onze medewerkers. Daarom zoeken wij jongens en meiden die er samen met ons de schouders onder zetten om er een onvergetelijk seizoen van te maken. Niet alleen voor onze gasten maar ook voor onszelf ;-)

Onze voorkeur gaat uit naar jongens of meiden van 18+. Draai jij je hand niet om voor de wisselschoonmaak, een vol terras en een drukke lunch, barwerkzaamheden of de afwas en doe je iedere klus met veel plezier dan is Posthuys Vlieland jouw ideale werkplek!

Ben je op zoek naar werk, spreek je geen Nederlands maar wel Engels of Duits? Ook dan ben je van harte welkom in ons team!

Wat we je bieden

Het Posthuys biedt een goed betaalde én leuke werkplek op Vlieland aan. Bij ons heb je afwisselende werkzaamheden en er zijn diverse functies beschikbaar in alle afdelingen van het bedrijf.

Wij bieden een fulltime werkweek én een gezellig onderkomen in ons personeelsverblijf!

Je gaat werken op de leukste plek van Vlieland, midden in de duinen op loopafstand van het strand. Niet alleen tijdens je werk maar ook in je vrije tijd is het een heerlijke plek om de zomer door te brengen. Ervaring is niet vereist. We leren je de werkzaamheden graag!

Wie we zijn

Hotel Café Restaurant Posthuys Vlieland is ongetwijfeld de leukste plek van Vlieland midden in de duinen. De plaats om te genieten van een hapje of een drankje of om lekker te slapen. Zoek jij een leuke (seizoens)baan? Wij zijn op zoek naar leuke collega’s!

Informatie sollicitatie

Ben jij geïnteresseerd in een leuke baan? Stuur dan jouw sollicitatie via onderstaand formulier of per email aan Leonie Hacke info@posthuysvlieland.nl en vertel in welke periode jij kunt werken en wat je het liefste zou willen doen.