Kok en keukenhulpen (incl. huisvesting)

Kom jij werken in de keuken van het gezelligste restaurant in Midsland?

Publicatiedatum: 18 apr 2019
1 mei 2019 - 1 okt 2019
Terschelling
8891 GA
38 - 40 uur
MBO
fulltime
bepaalde tijd
Startfunctie (weinig ervaring)

Functie-inhoud

Ben jij op zoek naar een leuke werkplek en lijkt het jou super om een seizoen op Terschelling te komen werken? Voor ons gezellige Schnitzel en Bierencafé te Midsland zijn wij op zoek naar keukenmeesters die ons mee kunnen helpen bij de bereiding van onze lekkere schnitzel specialiteiten en vlees- en visplates.

Als kok / keukenhulp ben je inzetbaar bij de dagelijkse voorbereidingen in de keuken en werk je mee tijdens lunch en diner. De werkzaamheden zijn divers vanaf voorsnijden tot de nagerechten en het opmaken van borden tot het meehelpen van bereiding van de gerechten. Dit alles onder ons motto samen sta je sterk!

Wat we van jou verwachten

Als kok / keukenhulp heb affiniteit met de werkzaamheden, ben je vertrouwd met een koksmes en niet te bang om nieuwe dingen te doen en te leren. Wij verwachten niet dat je alles weet en alles kan, als de basis er in zit en je de smaak te pakken hebt in de keuken dan ben je bij ons van harte welkom!

Ben jij tussen de 18 en 25 jaar, heb je een gezonde dosis humor, verantwoordingsgevoel en doorzettingsvermogen dan komen wij graag met jou in contact!

Wat we je bieden

Bij het Wapen van Terschelling vinden wij een prettige werksfeer belangrijk. Wij geloven dat een goede sfeer bijdraagt aan een optimale beleving van gastvrijheid en dat is nu juist wat ons bedrijf speciaal maakt!

Een leuk en goed bezocht hotel-café-restaurant waar ieder zich thuis voelt, zowel de gasten als onze medewerkers! Wij bieden een baan waarin werkplezier hoog in het vaandel staat, uiteraard tegen een marktconform salaris (op basis van CAO, kennis en ervaring) en huisvesting inclusief maaltijden aan tegen een billijke vergoeding.

Wie we zijn

Op het mooie Waddeneiland Terschelling ligt in het dorp Midsland een schitterend Hotel-Café-Restaurant “t Wapen van Terschelling”.

Voor “t Wapen van Terschelling” staan kwaliteit en gastvrijheid bovenaan. Lekker eten, drinken en genieten zonder poespas voor een aantrekkelijke prijs. De beleving, de mensen, de menukaart en de verschillende mogelijkheden maken “t Wapen van Terschelling” voor iedereen een aantrekkelijke locatie om te genieten van lekker eten en slapen in een prettige omgeving.

Informatie sollicitatie

Voor meer informatie kun je bellen of mailen met Mevrouw Tapie Prell - van der Velde
0562 - 448801 / twapen@terschelling.net

Voldoe je aan het gestelde profiel en lijkt het jou leuk om bij ons te komen werken solliciteer via onderstaand formulier en vermeld ajb in welke periode jij kunt werken.