Keukenhulp Strandpaviljoen TEXEL (m/v)

Ben jij enthousiast, hou je van een uitdaging, weet jij van aanpakken, heb je passie voor koken? Lees dan snel verder!

Publicatiedatum: 16 okt 2018
15 okt 2018 - 1 nov 2019
Texel
1796AZ
30 - 40 uur
MBO
fulltime
bepaalde tijd
Midcareer (ervaren)

Functie-inhoud

Wij bieden een uitdagende functie voor een keukenhulp in een organisatie waarin gastvrijheid voorop staat.

In deze functie zorg je samen met het keukenteam voor de (voor)bereiding van gerechten. Je werkt met en onder supervisie van ervaren koks en voert taken uit conform opdracht en receptuur.

Wat we van jou verwachten

Passie voor het vak, leergierig, collegiaal en betrouwbaar, dat is wat wij verwachten van onze keukenhulpen

Wat we je bieden

Wij bieden een uitdagende functie in een organisatie waarin gastvrijheid voorop staat. Ben jij enthousiast, hou je van een uitdaging, weet jij van aanpakken, heb je passie voor de horeca? Lees dan snel verder!

Wij bieden
Een unieke werkomgeving
Een afwisselende baan in een gezellig team
Een fulltime functie met een passend salaris
Bij gebleken geschiktheid kans op jaarbetrekking
Goede arbeidsvoorwaarden

Wie we zijn

Werken bij een bruisend horeca bedrijf waar altijd wat te beleven valt? Paal 17 is op zoek naar leuke collega’s met een voorliefde voor de horeca!

Proeven van de zomer, je doet het bij Paal 17 Zomers op Texel. Zachte loungemuziek, een trendy interieur, lekkere cocktails en wereldgerechten op de kaart, dat is Zomers! Zomers staat vanaf eind maart tot oktober op Paal 17. Hier proef je altijd een relaxt en zomers sfeertje, verleidelijk genoeg om tot ver ná zonsondergang te vertoeven.

Genieten van Texel doe je natuurlijk aan zee, om precies te zijn bij Paal 17 Aan Zee. We hadden geen treffendere naam kunnen bedenken voor ons duurzame paviljoen. Een dagje strand is hier ongeacht het seizoen een succes. Eyecatchers zijn de robuuste bar en de life cooking die in de winter wordt omgetoverd tot winterbakkerij waar de lekkerste taarten, wafels, crêpes en poffertjes worden bereid.

Onze paviljoens op het Texelse strand zijn bij uitstek geschikt voor feesten of partijen. Met onze prachtige foodtruck en heus mini paviljoen verzorgen wij uw feest of partij met een vleugje zomers aan zee nu ook op locatie.

Informatie sollicitatie

Herken jij je in deze vacature en wil je graag reageren. Stuur ons een gemotiveerde sollicitatiebrief met CV via onderstaande sollicitatiebutton of naar: info@paal17.com

LET OP! Wij reageren ALTIJD op sollicitaties maar komt onze email wel eens in de spambox terecht, dit voornamelijk bij gebruikers van een Gmail of Hotmail/Live account. Mocht je na enkele dagen nog niets van ons hebben gehoord, kijk dan even in je spambox want er is een grote kans dat ons antwoord daar te vinden is!