Keukenhulp Terschelling m/v fulltime

Kom jij de kunst af kijken van onze koks? Word keukenhulp bij de Heeren!

Publicatiedatum: 19 apr 2019
15 apr 2019 - 31 jan 2020
Terschelling
8897 HX
38 - 40 uur
MBO
fulltime
bepaalde tijd
Startfunctie (weinig ervaring)

Functie-inhoud

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste collega voor de functie van keukenhulp bij de Heeren van der Schelling. Het betreft een fulltime dienstverband per april tot januari 2020. Als keukenhulp ondersteun je de koks bij de bereiding van lunch en diner, mise en place en zorg je voor een schone vaat.

Wat we van jou verwachten

Wij zoeken een nieuwe collega die ons kan helpen bij de bereiding van gerechten! Ervaring is niet noodzakelijk motivatie en inzet zijn het belangrijkst. Onze ideale kandidaat is leergierig, behulpzaam en betrouwbaar en wil samen met ons lekker koken en mooie gerechten maken.

Wat we je bieden

Een leuk en enthousiast team van collega’s die er samen met jou een topseizoen van gaan maken. Daarnaast bieden wij jou:

Een personeelskamer in het dorp Hoorn
Salaris conform Horeca CAO, leeftijd en ervaring
Fulltime of parttime dienstverband
Werktijden zijn in overleg zowel overdag als avond

Wie we zijn

De Heeren van der Schelling is een Luxueus restaurant met terras. Bij de Heeren wordt de gast getrakteerd op een culinaire belevenis vol smaakvolle gastvrijheid. Middels de uitgelezen wijnkaart en onze aandacht voor presentatie en geraffineerde smaken garanderen wij onze gasten een zinnenstrelende avond en feest voor de smaakpapillen.

Informatie sollicitatie

Wil je werken binnen een ambitieus keukenteam op het mooie eiland Terschelling? Woonruimte en goede sfeer zijn aanwezig. Voor inlichtingen of sollicitaties kun je contact opnemen via onderstaand formulier of contact opnemen met:

Dhr. A. van Veen
Restaurant & terras
de Heeren van der Schelling
Oosterend 43
Terschelling-Oosterend
0562-448780
info@deheerenvanderschelling.nl