Leidinggevende Fietsverhuur

Houd jij er beslist niet van om dag in dag uit hetzelfde te doen? Dan is dit precies de baan voor jou!

Publicatiedatum: 19 sep 2019
1 okt 2019 - 1 okt 2020
Schiermonnikoog
9166NR
38 - 40 uur
MBO
fulltime
bepaalde tijd
Midcareer (ervaren)

Functie-inhoud

In deze zeer afwisselende functie zorg jij als leidinggevende voor een snel en goed doorlopend logistiek proces van het rijwielverhuur bedrijf Soepboer op het prachtige eiland Schiermonnikoog

Wat we van jou verwachten

Jij bent die vrolijke en harde werker die goed is in het overzicht houden op diverse logistieke processen. Reserveringen moeten op het juiste moment op de juiste plek staan, pechgevallen worden snel afgehandeld, klanten kunnen vlot met een glimlach op de fiets het eiland gaan verkennen, op de email reageer jij snel en hulpvaardig. Je houdt ervan om in een team te werken en collega’s waar nodig aan te sturen. Je ziet geen beren op de weg, maar denkt in mogelijkheden en oplossingen.

Wat we je bieden

Je komt te werken in een hecht team op een super gezellig eiland met een kleine, intieme, sfeervol maar een buitengewoon betrouwbare en bruisende gemeenschap met een levendig verenigingsleven! Wij bieden een fulltime werkweek in een leuke werkomgeving op een prachtig eiland! Een plek waar je zowel rust als gezelligheid kan vinden. Tegen een billijke vergoeding vind jij je onderkomen in een verzorgd twee-kamer appartement. Wil je meer weten over ons bedrijf, onze vacatures of het werken én wonen op ons mooie eiland neem dan contact met ons op!

Wie we zijn

Het eiland Schiermonnikoog is uitgeroepen tot de mooiste plek van Nederland. Het kleinste waddeneiland beleef je het best op de fiets. Een fiets van Soepboer of Schierfiets! Soepboer Rijwielverhuur heeft drie vestigingen en is op zoek naar leuke collega’s voor verschillende vacatures!

Informatie sollicitatie

Ben jij de persoon die wij zoeken en kom je graag voor langere tijd op Schiermonnikoog werken en wonen? Dan ontvangen wij heel graag Wij ontvangen jouw sollicitatiebrief met CV graag per e-mail op: info@schierfiets.nl of via onderstaande sollicitatie button.

Voor verdere informatie kun je tijdens kantooruren contact opnemen met Nynke Soepboer; tel 0519 531 636